Trends trouwjurken

Trends voor trouwjurken

De huidige trends voor trouwjurken

Dankzij enkele van de grootste mode-ontwerpers, de meest actuele trends. Als je op zoek bent naar een bruidsjurk die is geïnspireerd door de nieuwste trends, dan is dit de plek om kennis te maken met de suggesties van een aantal van de meest populaire bruidsjurken ontwerpers en labels.

Trends trouwjurken

De bruidsjurken trend voor 2018 is behoorlijk sexy met de mooiste doorkijk elementen die zeker tot de verbeelding zullen spreken. Wil je een jurk met een bijzondere uitstraling? In 2018 zijn ze volop te vinden en wordt er zeker niet bespaard op bling bling. Houd je van strass, steentjes, pareltjes, diamantjes of pailletjes? Je zult vast en zeker een jurk vinden waar je helemaal in kunt stralen! Als je er extra verleidelijk uit wilt zien tijdens je bruiloft dan kun je ook in 2018 weer kiezen voor bruidsjurken met een prachtige sexy rug. Of val eens extra op en probeer een korte of lange cape; ze zijn echt een trend in 2018.

Steentjes en kraaltjes zijn altijd al een veelgebruikt detail geweest voor trouwjurken , maar dit seizoen zijn ze in alle merken in overvloed. De ene jurk is van boven tot onder versierd met kleine glinstertjes, de ander heeft bijvoorbeeld een volledig rugsierraad. Wat echt opvalt dit jaar zijn de prachtige soorten kant die gebruikt worden

Ook de Boho bruid is nog steeds trendy in 2018. In alle merken bruidsmode komen deze gypsy details weer terug.

Strikken en linten
Een romantische jurk heeft vaak een speels effect met leuke strikjes en lintjes, maar dit keer kun je een echte prinssessen-jurk aan die iedereen nog lang zal heugen. De strikjes en lintjes komen overal in terug, klein en subtiel, maar ook groot en opvallend.

Rosa-Clara

Luxe kant

Van complete jurken en jasjes tot aan subtiele details. Ook het komende seizoen zullen we heel veel kant zien.

Royale rokken

Duizend laagjes, de letterlijke betekenis van het Franse begrip "Mille feulle" Dit slaat echter niet alleen op het populaire Franse gebakje. Maar ook op rokken die uit vele laagjes bestaan. En in 2018 zijn ze superwijd.

Rug in de spotlights

In 2018 zijn de trouwjurken aan de achterkant net zo sensueel als aan de voorkant. De bruidsmode-designer leggen namelijk op hele creatieve wijze een accent op de rug.

Trouwjurk open rug

Mouwen

Wil je een bijzondere trend voor 2018 naleven? Kies dan voor een bruidsjurk met mouwen. Of je nu gaat voor lange, korte of driekwart mouwen of zelfs een mouw aan maar één zijde, het zal je fantastisch staan.

Bijzondere decolletés

In dit seizoen staan zowel voor als achter centraal. Er zijn heel veel verschillende varianten. Heb je mooie schouders? Laat ze zien! Een benijdenswaardige rug? Kies voor een diep rugdecolléte!

De trend voor trouwjurken 2018 metal en Sequin trouwjurken

Het is geen geheim dat we houden van alle dingen die schitteren! Mousserende wijn, glanzend glaswerk en nu ook mousserende en metal jurken. Sequin trouwjurken zijn op dit moment de grote nieuwe trend in bruidsmode en we houden ervan dat bruiden de kans krijgen om uit hun dak te gaan op hun trouwdag. Immers, wanneer is de volgende keer, zo heb je een excuus om te schitteren van top tot teen?

Als je het idee van schittering wilt, maar je wilt het nog steeds traditioneel houden, dan zijn witte pailletten precies wat je zoekt. Terwijl de jurk op het eerste gezicht traditioneel wit ziet, zal het oplichten als de zon de sequins raken. Een andere optie is om je bruidsmeisjes in gekleurde metal jurken te steken, terwijl jij het eenvoudig houdt met een witte trouwjurk.

Voor eenvoudige en eigentijdse uitstraling, kies voor een jurk die in een uniforme laag met sequins is bedekt, geen patronen, gewoon van top tot teen schittering. De meer ingewikkelde ziel daarentegen zou misschien een jurk in sequined patronen willen kiezen.

Dan weer, waarom niet enkel schitteringen naaien op je sluier of langs de onderkant van je trouwjurk? Dit is een geweldige manier om het perfecte evenwicht tussen eenvoud en WOW te vinden.

Glitter trouwjurken

Deel
Meer leuke artikelen