Het strand als trouwlocatie

De mooiste buiten trouwlocatie die er is!!
Kan zeer geweldig zijn, zowel voor het feest de trouwfoto’s en het unieke romantische buitengevoel.
Waar moet je aan denken bij de planning van een strand bruiloft, er zijn een aantal factoren die je moet overwegen om ervoor te zorgen dat je dag goed verloopt. De eerste factor de beste periode is Juni, Juli augustus en vroeg september..Regels voor officieel trouwen op het strand

Officieel mag je in Nederland niet in de openlucht trouwen. Er zijn een aantal regels waaraan een trouwlocatie moet voldoen. Deze regels kunnen weer per gemeente verschillen. b.v. In Noordwijk, Scheveningen, Zandvoort en andere badplaatsen zijn ze meer ingesteld op strand bruiloften.
Informeer dus altijd eerst bij de desbetreffende gemeente hoe je een strandhuwelijk kan realiseren. Kun je geen gemeente vinden die jou kan helpen om te trouwen op het strand? Wellicht is een bijzondere trouwceremonie dan iets voor jou. Informeer dan bij bijzondere trouwceremonie . Mocht de trouwambtenaar daar problemen mee hebben kan je uitwijken naar een onafhankelijk trouwambtenaar. Trouwen met je voeten in het witte zand, dit kan ook in Castricum bij Strandpaviloen Deining. Dit is een officiële trouwlocatie. Je kunt op het terras trouwen, of je kunt er voor kiezen om te trouwen in de unieke strandkapel. Je kan er ook terecht voor een heerlijk diner, een barbecue , of een buffet.Welke strandlocatie is geschikt

Een van de eerste dingen die je moet doen is uitzoeken welk strand u wil voor de bruiloft
De meeste mensen vinden het beste idee om het strand te kiezen dat het dichtst bij hen is, zodat hun gasten niet te ver hoeven reizen voor het bijwonen van het huwelijk, ervan uitgaande dat de gasten in de buurt wonen, natuurlijk.
Het is ook belangrijk om te beslissen over eventuele regelingen zoals het vinden van een alternatieve locatie ,in het geval van regen, is natuurlijk erg belangrijk. Zorg dat je kan uitwijken binnen in een strandpaviljoen. Zorg ervoor dat u deze alternatieve locatie op uw bruiloft uitnodigingen wordt geplaatst zodat uw gasten zullen weten waar te gaan in het geval van slecht weer. In Nederland hebben we veel strandlocaties met strandpaviljoens die er helemaal op gericht zijn uw strand bruiloft te realiseren.

Het bruidskapsel is mooi met een bloemenkrans in het haar, en kleine strandthema’s erin verwerkt

Vind de diensten die je nodig hebt

Bloemisten, podiaverhuur, huwelijksambtenaren of een ander type van de diensten die u wellicht wilt gebruiken , denk ook aan de stoelen voor de gasten, deze kunnen weer mooi versierd worden door de bloemist. Creëer een sfeer op het strand, met de juiste muziek zoals een panfluit, of een reggae band.

Buiten trouwen strand

Thema strand creëren

Je kan je hele bruiloft aan het strand thema wijden, dit begint al met je uitnodigingen, doe er iets persoonlijks bij een schelp bij de trouwkaart kost niets extra’s maar is een leuk uniek idee.
Ook de bedankjes voor de bruiloft kan je aanpassen aan je beach wedding, er zijn tal van leuke huwelijksbedankjes met het thema strand.

De bruidskleding voor zowel bruid als bruidegom

Mag iets informeler, de bruidegom mag alleen een mooie linnen witte broek, met een los overhemd. De bruid kan gaan in lichte, vloeiende materialen Maar indien uw hart is ingesteld op een traditionele full-length satijnen of kanten jurk, kan dat ook
Zout en zand kunnen wel parten spelen op de weefsels, vooral als je dicht bij de waterkant loopt.”Denk eraan dat er veel wind kan staan. Ook blote voeten mag, doe een mooie voetversiering aan.

Kleding strand huwelijk