Trouwlocaties strand

Strandhuwelijk in Noordwijk

Een outdoor strand huwelijk is heel bijzondere trouwlocatie. Gelukkig zijn er vele gemeente in Nederland die strandpaviljoens als officiële trouwlocatie hebben erkend. En wat is er mooier en romantischer als trouwen op het strand. En gelukkig krijgen we steeds meer gemeenten aan de kust waar je mag trouwen op het strand! We hebben de mooiste trouwlocaties op het strand in Noordwijk voor je gevonden.

Trouwlocatie strand NoordwijkZeemeeuw

Wat is er mooier dan trouwen op het strand.Zeemeeuw is een officieele trouwlocatie. En een locatie voor uw feest. Noordwijk (Zuid-Holland)

Strandplaats NederzandtStrandplaats Nederzandt

Een officiële trouwlocatie van de gemeente Noordwijk. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om de huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden op ons eigen zandstrand. 
Noordwijk

Beachclub OBeachclub O

Officiële Trouwlocatie aan zee
Beachclub O. is een officiële trouwlocatie en dus is het mogelijk om jullie huwelijk volgens de wet bij ons te voltrekken. Ceremonie, receptie, diner en feest. Noordwijk

Nomade Beach House Nomade Beach House

Trouwen op het strand, een receptie, borrel of een spetterend feest. Uw gehele trouwdag verzorgen wij tot in het kleinste detail. We zijn een trouwlocatie aan het strand.
Noordwijk

ZuiderbadZuiderbad

Het restaurant, uniek gelegen in een duinpan aan de Noordwijkse kust, is een officiele trouwlocatie en dé plek voor een onvergetelijke dag.  Noordwijk