Trouwen in

Trouwlocaties

• Het Stadhuis
• Het Stadskantoor
• Het Philips Stadion
• Eindhoven Museum
• Het van Abbemuseum
• Groendomein Wasven
• Eigen locatie

Trouwen op een eigen locatie

Het is mogelijk om te trouwen op een eigen locatie die het bruidspaar zelf heeft gekozen. De locatie moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Voor meer informatie kun je terecht bij het Inwonersplein (Stadskantoor).

Trouwen in Eindhoven

Ga je trouwen in Eindhoven? Deze stad biedt volop mogelijkheden voor je te gekke trouwdag. Je vindt hier alle trouwleveranciers op een rijtje.

Trouwambtenaren

Tijdens de huwelijksaangifte bespreek je met de ambtenaar van de burgerlijke stand de trouwdatum en tijd, de locatie en eventuele verdere wensen. Vanaf twee weken voor de trouwdatum kun je contact opnemen met het Inwonersplein om te vragen welke ambtenaar van de burgerlijke stand je krijgt. De trouwambtenaar van Trouwuniek geeft je de kans om jullie huwelijk te laten voltrekken op een manier die bij jullie past.

Wil je niet dat de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Eindhoven bij jullie huwelijk optreedt maar wil je dat de gemeente iemand anders benoemt, dan moet deze persoon werkzaam zijn als (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand in een andere gemeente. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Je kunt op dinsdag om 09.15 en 09.30 gratis trouwen. Het is een zeer eenvoudige ceremonie, zonder toespraak. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in een spreekkamer in het Stadskantoor (Inwonersplein). Deze kamer biedt ruimte voor 4 personen. Een gratis huwelijk is alleen mogelijk voor inwoners van Eindhoven.

Meer informatie over trouwen in Eindhoven

Gemeente Eindhoven
Stadhuisplein 10
5611 EM Eindhoven
Tel: 040 2386000
Website: www.eindhoven.nl
E-mail: gemeente@eindhoven.

Trouwlocaties

Bruidsmode regioBruidsmode

In Eindhoven zijn volop bruidsmodezaken, denk de geweldige zaak van Ann & John, maar dat is er maar 1 van. In Eindhoven hebben we nog veel meer mooie bruidsmodezaken, waar je zeker zal slagen voor je trouwjurk.

Bruidegom trouwen regioTrouwkostuums

Victor Giglio

Stratumsedijk 8, 5611 ND Eindhoven
Telefoon: 040 235 0102

Gelegenheidskleding-trouwen-regioGelegenheidskleding

In Eindhoven hebben we leuke winkels gevonden voor gelegenheidskleding en avondkleding. Deze stad heeft mooie exclusieve winkels, waarvan we er enkele hebben uitgelicht.

Visagisten -regioBruidsmake-up

In Eindhoven zijn er veel visagisten werkzaam die je bruidsmake-up en of bruidskapsels verzorgen.Deze komen de make-up op jou dag aan huis verzorgen.

 

Bruidstaarten-regioBruidstaarten

In Eindhoven vonden we enkele exclusieve bakkers die de mooiste en lekkerste bruidstaarten maken.

Catering-regioCatering partyservice

Ben je op zoek naar een cateringbedrijf voor je bruiloft, dan zul je deze zeker ook in Eindhoven of omgeving vinden.

trouwringen-regioTrouwringen 

Trouwringen, je kan niet zonder. in Eindhoven hebben we enkele juweliers en edelsmeden gevonden.

Trouwfotograaf-regioTrouwfotograaf

In Eindhoven hebben we enkele goede trouwfotograven zoals Joy fotografie, en Eric Geurts. maar we hebben er nog enkele voor je gevonden.

Trouwauto regioTrouwauto

Naar welke bruidsauto je ook op zoek bent, in Eindhoven zijn vele trouwauto’s te huur. Van een Jaquar tot Porsche, en ook zul je er zeker een trouwkoets vinden.

Trouwlocatie-regioTrouwlocaties

Buiten het gemeentehuis in Eindhoven zijn er nog tal van andere leuke trouwlocaties in de omgeving .

feestlocatie-regioFeestlocaties

Eindhoven kent veel leuke feestlocaties, een ervan in Dejavu, een bijzondere locatie voor je feest, en officiële trouwlocatie. Maar we hebben er nog veel meer gevonden.

Bruidssuite-hotels-regioBruidssuite

Hotels en mooie locaties voor je huwelijksnacht, waar je heerlijk kunt vertoeven.

Alle gemeenten in Noord Brabant

Alphen-Chaam     Altena     Asten     Baarle-Nassau    Bergeijk  Bergen op Zoom     Bernheze     Best      Bladel      Boekel      Boxmeer      Boxtel      Breda      Cranendonck      Cuijk      Deurne      Dongen      Eindhoven      Etten-Leur      Geldrop-Mierlo       Gilze en Rijen      Helmond      Hilvarenbeek      Laarbeek      Loon op Zand      Meierijstad      Moerdijk      Nuenen-Gerwen-en-Nederwetten      Oirschot Oisterwijk      Oosterhout  Oss      Reusel de Mierden      Roosendaal      Rucphen      s-Hertogenbosch      Sint-Michielsgestel  Someren           Son en Breugel      Tilburg      Valkenswaard      Veldhoven      Vught  Waalre      Waalwijk      Woensdrecht      Zundert