Trouwen in

Trouwen in Breda

Buiten het gemeentehuis heeft Breda nog tal van andere locaties, zoals landgoeden, Molens, en koetshuizen. De gezelligheid van de Brabantse cultuur. Hier vind je uitgebreide informatie, nuttige tips en de beste trouwleveranciers.BruidsmodeBruidsmode

Breda is rijk aan bruidsmodezaken zoals Amiga Pronovias. Maar we hebben er nog een aantal voor jullie gevonden in de regio breda, waar je terecht kan voor een schitterende trouwjurk.

trouwpakTrouwkostuums

Breda kent nogal wat bekende herenmodezalen zoals Setpoint, waar je een mooie collectie trouwkostuums vindt. Maar er zijn nog meer speciaalzaken voor de bruidegom in breda

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

Breda heeft een erg leuke winkelstraat met tal van mooie winkels voor damesmode, en speciaalzaken in gelegenheidskleding. We hebben de mooiste winkels voor je uitgelicht.

Bruidsmake-upBruidsmake-up

In Breda komen de bruidsvisagisten en bruidskappers graag bij je aan huis en op locatie. We hebben er enkele gevonden die je bruidsmake-up en bruidskapsel verzorgen.

BloemistenBloemisten

Een grote stad als Breda heeft natuurlijk nogal wat bloemisten. We hebben enkele bloemisten gevonden, die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van bruidswerk zoals: Bruidsboeketten, corsages, autoversieringen, en decoratie

BruidstaartenBruidstaarten

Een bruidstaart bestel je meestal bij de bakker, maar niet iedere bakker is hierin gespecialiceerd. we hebben de beste uitgekozen die jullie droomtaart kan realiseren.

CateringCatering en Partyservice

Ben je op zoek naar een cateringbedrijf voor je bruiloft, of een partyservice bedrijf in Breda. we hebben de beste cateraars voor je uitgezocht.

TrouwringenTrouwringen

Trouwringen en edelsmeden vinden in Breda. Je komt enkele winkeliers tegen in de winkelstraat, maar hier hebben we nog wat leuke adressen gevonden voor trouwringen in breda

TrouwfotograafBruidsfotografen

Als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf zul je deze zeker vinden in Breda. We hebben de beste fotografen voor je bruidsreportage geselecteerd.

TrouwautoTrouwauto

Breda heeft tal van aanbieders voor trouwvervoer, o.a. Oldtimers zoals Excaliburs Jaquars, maar ook de trouwbus ontbreekt niet in Breda.

WeddingplannerWeddingplanners

Weddingplanners werken meestal per provincie, daarom zul je in deze regio Noord Holland voldoende planners vinden die naar Breda komen.

VideograafVideograaf trouwfilm

Op je bruiloft kan je haast niet meer zonder een videograaf voor een trouwfilm. Ook in Breda hebben we de beste videografen gevonden

TrouwlocatiesTrouwlocaties

Breda kent vele koetshuizen en Molens die aangewezen zijn als officiële trouwlocatie door de gemeente. In breda vindt je zeker een bijzondere trouwlocatie voor je ceremonie.

FeestlocatiesFeestlocaties

Breda heeft een keur aan luxe landgoeden, en Bourgondische plekjes voor je bruiloft. hier zal je zeker slagen voor een geschikte feestlocatie.

BruidssuiteBruidssuite

Hotels en mooie locaties voor je huwelijksnacht, waar je heerlijk kunt vertoeven.