Trouwen

Trouwen op een vrije locatie

Het is ook mogelijk om te trouwen op een andere locatie dan het gemeentehuis en La Sonnerie. Het gaat om onder andere huwelijken in markante gebouwen en particuliere woonhuizen, maar bijvoorbeeld ook op de middenstip van een sportveld of de kiosk. Wel moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

Voorwaarden

Enkele voorwaarden zijn bijvoorbeeld dat tijdig duidelijk moet zijn wanneer het huwelijk wordt voltrokken zodat administratieve stappen kunnen worden genomen. Voorts dient de eigenaar/beheerder van de trouwlocatie zijn medewerking te verlenen zodat de ambtenaar zijn werkzaamheden naar behoren in zelfstandigheid kan uitvoeren. Ook moet de openbaarheid zijn gegarandeerd en mag er geen gevaar bestaan voor de openbare orde. De locatie dient vrij en goed toegankelijk te zijn; ook voor minder-validen.

Aan de aanwijzing zijn, voor veilig vervoer van de akte en ambtelijke toetsing van de locatie aan de voorwaarden, meerkosten verbonden.

Eigen locatie keuze kosten:

    • maandag t/m vrijdag 9.00 -17.00 : € 428,00
    • maandag t/m vrijdag ( 17.00 -21.00) + zaterdag 9.00 uur- 17.00 uur : € 663,50
    • maandag t/m zaterdag vóór 9.00 en ná 21.00 uur + zon- en feestdagen: € 663,50

       

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Kosteloos huwelijk

Er is twee keer per week gelegenheid om kosteloos te trouwen. Op maandagochtend om 09.00 uur en om 09.30 uur. Van het bruidspaar dient één persoon woonachtig te zijn in Son en Breugel. Maximaal mogen er (inclusief bruidspaar en getuigen) 10 personen aanwezig zijn. Je betaalt hier wel voor een trouwboekje.

Meer informatie over trouwen in Son en Breugel

Gemeente Son en Breugel
Raadhuisplein 1
5691 AL Song en Breugel
Tel: 0499 491491
Website: www.sonenbreugel.nl
E-mail: gemeente@sonenbreugel.n

Trouwleveranciers in de gemeente

BruidsmodeBruidsmode

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

TrouwkostuumTrouwkostuum

Bruidsmake-up-kapstersBruidsvisagie

Bruidstaarten-bakkersBruidstaart

WeddingplannersWeddingplanners

Bruiloft-muziekBruiloft-muziek

DJ Giel Breugel

TrouwfotograafBruidsfotografie

Hamont Fotografie Breugel

Trouwfilm-videograafTrouwfilm-videograaf

TrouwautoTrouwvervoer

FeestlocatiesFeestlocaties

Alle gemeenten in Noord Brabant

Alphen-Chaam     Altena     Asten     Baarle-Nassau    Bergeijk  Bergen op Zoom     Bernheze     Best      Bladel      Boekel      Boxmeer      Boxtel      Breda      Cranendonck      Cuijk      Deurne      Dongen      Eindhoven      Etten-Leur      Geldrop-Mierlo       Gilze en Rijen      Helmond      Hilvarenbeek      Laarbeek      Loon op Zand      Meierijstad      Moerdijk      Nuenen-Gerwen-en-Nederwetten      Oirschot      Oisterwijk      Oosterhout       Oss      Reusel de Mierden     Roosendaal      Rucphen      s-Hertogenbosch      Sint-Michielsgestel       Someren        Son en Breugel      Tilburg      Valkenswaard      Veldhoven      Vught  Waalre      Waalwijk      Woensdrecht      Zundert