Trouwen

Informatie 

Sinds kort biedt de gemeente Bergen op Zoom aan partners die hun huwelijk willen laten voltrekken of een partnerschap willen laten registreren, de mogelijkheid zelf te bepalen op welke locatie dit gaat plaatsvinden. Omdat we natuurlijk graag willendat alles goed verloopt volgt hieronder een aantal punten waarmee u rekening moet houden als u er voor kiest op een locatie naar keuze te trouwen.

De volgende zaken zijn hierbij van belang:
Extra kosten die gemaakt worden omdat de locatie gehuurd moet worden zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten dient u rechtstreeks aan de verhuurder van het pand te voldoen, zonder tussenkomst van de gemeente.nVoor de huwelijksvoltrekking of registratie partnerschap zelf worden extra leges in rekening gebracht. Dit is in verband met de extra werkzaamheden die verricht moeten worden. U bent aansprakelijk voor eventuele schade die aan de locatie wordt toegebracht. De beheerder moet de locatie openstellen op het moment van de plechtigheid. Indien om een of andere reden de locatie niet toegankelijk is op het moment van de huwelijksvoltrekking, dan is de gemeente daarvoor niet aansprakelijk te stellen. Er wordt een contract opgemaakt waarin o.a. bovenstaande zaken vastgelegd worden. De partijen in dat contract zijn: de Gemeente Bergen op Zoom, het (bruids)paar en de beheerder van de locatie

Kosten trouwen

Overzicht kosten huwelijk

Huwelijk voor € 100,00

Op dinsdag tegen betaling van € 100,00, maar eveneens zonder ceremonie en toespraak om 09.30 en 10.00 uur in een vergaderkamer in het Stadskantoor. Gelet op de grootte van deze ruimte, is hier plaats voor maximaal 12 personen. Dit aantal is inclusief het bruidspaar en getuigen.

Kosteloos trouwen

De kostelozevoltrekking van een huwelijk vindt plaats op dinsdagochtend om 09.00 en 09.15 uur in een spreekkamer bij de afdeling Publieksdiensen in het Stadskantoor. Dit huwelijk wordt voltrokken zonder ceremonie en toespraak en alleen in aanwezigheid van bruidspaar en getuigen. 

Meer informatie over trouwen in Bergen op Zoom

Stadskantoor Bergen op Zoom
Jacob Obrechtlaan 4
4611 AR Bergen op Zoom
Tel: 0164 277000
Website: www.bergenopzoom.nl
E-mail: stadskantoor@bergenopzoom.nl

Trouwlocatie

Trouwlocaties

• Het Oude Stadhuis
• Stadsschouwburg De Maagd / CKB
• Het Markiezenhof

Trouwleveranciers in de gemeente

BruidsmodeBruidsmode

Senfina bruidsmode

Stationsstraat 48, 4611 CD Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 854 095

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

TrouwkostuumTrouwkostuum

Instyle

Fortuinstraat 25-27 4611 NM Bergen op Zoom Tel 0164 240101

Bruidsmake-up-kapstersBruidsvisagie

Bruidstaarten-bakkersBruidstaart

Van Ravels

Zonneplein 9 4624 BC Bergen op Zoom Tel: 0164 – 240820

WeddingplannersWeddingplanners

Trouw Chicks ZEELAND

Bruiloft-cateringCatering

Terheijden

Lievevrouwestraat 32 4611 JL Bergen op Zoom Tel.: 0164 – 210185

TrouwfotograafBruidsfotografie

TrouwautoTrouwvervoer

Old English Trouwvervoer

Gentspolder 6a 4617 MN Bergen op Zoom Mob: 06 – 53585491

FeestlocatiesFeestlocaties

Restaurant Boswachter

Nieuwe Dreef 4 4839 AJ Breda tel: 076 – 5212736

Alle gemeenten in Noord Brabant

Alphen-Chaam     Altena     Asten     Baarle-Nassau    Bergeijk  Bergen op Zoom     Bernheze     Best      Bladel      Boekel      Boxmeer      Boxtel      Breda      Cranendonck      Cuijk      Deurne      Dongen      Eindhoven      Etten-Leur      Geldrop-Mierlo       Gilze en Rijen      Helmond      Hilvarenbeek      Laarbeek      Loon op Zand      Meierijstad      Moerdijk      Nuenen-Gerwen-en-Nederwetten      Oirschot Oisterwijk      Oosterhout  Oss      Reusel de Mierden      Roosendaal      Rucphen      s-Hertogenbosch      Sint-Michielsgestel  Someren           Son en Breugel      Tilburg      Valkenswaard      Veldhoven      Vught  Waalre      Waalwijk      Woensdrecht      Zundert