Trouwen

Locatie naar keuze

Voorwaarden:
• de locatie moet voor iedereen goed bereikbaar zijn
• de locatie en voltrekking moeten voor iedereen toegankelijk zijn
• de locatie moet voldoen aan de regels van goede smaak en openbare orde
• de locatie moet zodanig zijn ingericht dat op deze locatie de huwelijksvoltrekking te allen tijde kan doorgaan
• de locatie dient overdekt te zijn; de voltrekking mag niet in de open lucht plaatsvinden
• er dient een overeenkomst te worden overlegd waarin de criteria zijn opgenomen en gegarandeerd te worden. Een dergelijke overeenkomst wordt door de gemeente Boxtel geleverd. Deze overeenkomst wordt ondertekent door de eigenaar van de locatie, het bruidspaar/de partners en de gemeente.

Trouwambtenaren

De gemeente Boxtel heeft een aantal buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand. Dat wil zeggen dat deze “trouwambtenaren” zich voor de gemeente Boxtel bezig houden met het voltrekken van huwelijken. Het kan zijn dat je een bepaalde voorkeur hebt voor een van hen. Met jullie voorkeur probeert de gemeente altijd rekening te houden. De ambtenaar die jullie huwelijk gaat voltrekken neemt circa tien dagen voor de trouwdatum contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kun je de bruiloft doorspreken en eventuele speciale wensen doorgeven.

Een “eigen” trouwambtenaar meebrengen

Het kan zijn dat je het huwelijk graag een heel persoonlijk karakter wil geven en wil laten voltrekken door iemand met wie je een speciale band hebt. Bijvoorbeeld een familielid of een vriend van je. Ook dat behoort in Boxtel tot de mogelijkheden! De door jullie gewenste trouwambtenaar wordt speciaal benoemd door het College van burgemeester en wethouders. Daarna moet er nog een beëdiging plaats vinden bij de Rechtbank in Den Bosch. Hieraan zijn extra kosten verbonden.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Kosteloos trouwen

Op dinsdag om 09.00 en om 09.30 uur kan er kosteloos getrouwd worden. Het gratis huwelijk is zonder ceremonie. Voor meer informatie over het gratis huwelijk kun je contact opnemen met de gemeente Boxtel.

Meer informatie over trouwen in Boxtel

Gemeente Boxtel
Markt 1
5281 AT Boxtel
Tel: 0411 655911
Website: www.boxtel.nl
E-mail gemeente@boxtel.nl

Trouwlocatie

Trouwlocaties

Gemeentehuis Boxtel

Het Oude Raadhuis Liempde

Protestants Kerkje Boxtel

Kasteel Stapelen

Locatie naar keuze

Locatie naar keuze Je kunt niet alleen een persoonlijke keuze maken in trouwambtenaar, maar ook in trouwlocatie. Naast de vaste locaties is het in gemeente Boxtel ook mogelijk om te trouwen op een plek die voor jullie een bijzondere betekenis heeft. Deze locatie moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Aan het trouwen op een locatie naar eigen keuze zijn extra kosten verbonden.

Trouwleveranciers in de gemeente Boxtel

BruidsmodeBruidsmode

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

TrouwkostuumTrouwkostuum

Verspaandonk Mannenmode

Rechterstraat 25 5281 BS in Boxtel, tel: 0411 – 672784  

Bruidsmake-up-kapstersBruidsvisagie

Arga Corjan Bruidsmake-up

Drossaard 2 5282 MK in Boxtel, tel: 0411 – 683453  

Bloemist-voor-bruidsboeketBloemisten

Bruidstaarten-bakkersBruidstaart

F. Hazenberg banketbakker

Breukelsestraat 59 5281 HB Boxtel,tel: 0411 – 673668

TrouwfotograafBruidsfotografie

Marten Coverack

Palestrinastraat 3 5283 HT Boxtel, tel.: 0411 – 677712

Fischer Fotografie Boxtel

Trouwfilm-videograafTrouwfilm-videograaf

TrouwautoTrouwvervoer

The Red Lady Tours & Promotion

Hendrik Verheeslaan 68 5283 CW Boxtel, tel: 0411 – 616243

Alle gemeenten in Noord Brabant

Alphen-Chaam     Altena     Asten     Baarle-Nassau    Bergeijk  Bergen op Zoom     Bernheze     Best      Bladel      Boekel      Boxmeer      Boxtel      Breda      Cranendonck      Cuijk      Deurne      Dongen      Eindhoven      Etten-Leur      Geldrop-Mierlo       Gilze en Rijen      Helmond      Hilvarenbeek      Laarbeek      Loon op Zand      Meierijstad      Moerdijk      Nuenen-Gerwen-en-Nederwetten      Oirschot Oisterwijk      Oosterhout  Oss      Reusel de Mierden      Roosendaal      Rucphen      s-Hertogenbosch      Sint-Michielsgestel  Someren           Son en Breugel      Tilburg      Valkenswaard      Veldhoven      Vught  Waalre      Waalwijk      Woensdrecht      Zundert