Feestzalen Eindhoven

Partycentrum en zalen voor je feest. Vindt hier in je regio de mooiste feestlocatie’s en partycentrum voor je bruiloft of feest in Eindhoven.

De Mispelhoef De Mispelhoef

Met drie karakteristieke feestzalen met terras en een romantisch bruidshuisje
Verschillende buffetten en diners uit eigen keuken. Eindhoven

Partycentrum De Steenoven Partycentrum De Steenoven

Heeft twee ideale zalen.
Van een feest in besloten kring, een bruiloft, receptie etc
 Helmond

Feestlocatie EindhovenStories

Stories is dé evenementenlocatie op Eindhoven Strijp-S met een impressieve industrieel-botanische uitstraling. Met een capaciteit tot 250 personen is STORIES ideaal voor je bruiloft en huwelijksvoltrekking.
Eindhoven

Trouwlocatie feestlocatie EindhovenKetelhuis

Het mogelijk om in Het Ketelhuis te trouwen, zowel buiten als binnen kan getrouwd worden. Dit is een perfecte huwelijkslocatie. Van huwelijksvoltrekking tot diner en een spetterende feestavond. Eindhoven

Feestlocatie trouwlocatie EindhovenSapor Smaakpaviljoen

De sfeer bij Sapor smaakpaviljoen is ongedwongen. Lekker met een drankje bij het houtvuur, vlees op de BBQ, diner aan een lange tafel in de tuin. Sapor is prachtig gelegen midden in een landschappelijke tuin in het Brabantse Valkenswaard.
Valkenswaard 11 km

Feestlocatie Trouwlocatie BestPrinsenhof

 Doordat wij officieel trouwlocatie zijn van de gemeente Best, hoef je de deur niet meer uit. Het gehele pand staat tot jullie beschikking op jullie dag, en wij vinden het meer dan vanzelfsprekend dat alles tot in detail is geregeld. Wij bieden een totaalpakket, met tips en ideeën die jullie ontzorgen.
Best 10 km

Trouwlocatie St OedenrodeDe Vresselse Hut

Uw bruiloft tot in de puntjes geregeld? Wij maken er samen met u een dag van om nooit te vergeten. Een dag vol blijdschap. Onze landelijke locatie biedt alle mogelijkheden om uw droomdag tot leven te laten komen.
Sint-Oedenrode 17 km

Trouwlocatie landgoed HelmondKasteelpoort

Brasserie Kasteelpoort is uitermate geschikt voor uw bruiloftsparty. Mooie trouw foto’s maken in de kasteeltuin, en elkaar het jawoord geven.. Helmond 14 km