Huwelijksnacht in een boomhut

Huwelijksnacht in een boomhut

Wie droomt er niet van een overnachting in een boomhut zoals je wellicht eens in een film hebt gezien.
Op Buytenplaets Suydersee hangen 2 boomhutten rondom hetzelfde veldje, een Family en een Suite.
Door de situering in de boomhaag is er meer dan voldoende privacy, maar kunt u ook gezellig samenzijn.
Op het voorgelegen grasveld is een vuurplaats gemaakt welke exclusief voor de gebruikers van de boomhutten bestemd is.
De tweepersoons suite is ingericht als een echte hotelkamer, de bedden zijn mooi opgemaakt en je kan gebruik maken van de badjassen en handdoeken. Zo kan je eindeloos genieten van je huwelijksnacht.
Ook kan je er ‘s ochtends lekker zelf koffie of thee zetten, terwijl je vanaf je privé-terras rustig kan wakker worden in een opkomend zonnetje.De familie-basic is een ruime boomhut met twee tweepersoons bedden, je kan het zo luxe maken als je zelf wilt door bedlinnen en ontbijt bij te boeken.
Ook deze boomhut beschikt over een ruim privé-terras zwevend boven de grond. Bij beide boomhutten is er geen sanitair aanwezig maar kan net als alle andere voorzieningen van de camping gebruikt worden.
Buytenplaets Suydersee is een mooie en rustig gelegen overnachting accommodatie in een verrassend bosrijk deel van Flevoland, aan de oostkant van Lelystad.
Op deze locatie staan de mooiste en oudste eiken van Flevoland, gesitueerd in prachtige boswallen. In deze eiken hangen de unieke boomhutten!

Wil je lekker ontspannen na je bruiloft, hier kun je heerlijk nagenieten en echt bijkomen van een drukke dag. Zo heb je tenminste geen verassingen als je in de nacht thuiskomt, en enkele vrienden of familie een grap hebben uitgehaald in je huis. Dus ga lekker slapen op je huwelijksnacht in deze boomhut.

Deze locatie is uitermate geschikt als bruidssuite, romantischer kan haast niet!!

Huwelijksnacht-in-een-boomhut