Kleding tips en adresjes voor de moeder van de bruid

Moder van de bruid
Eens, werd van moeders van de bruid verwacht dat zij statige jurken in pastelkleuren droegen met nopjes of verwassen beige tinten droegen. Gelukkig is dat achter de rug . Maar nu ze vrij zijn om hun mode bewustheid uit te drukken, kan het ongelooflijk overweldigend zijn om te bepalen wat de moeder van de bruid moet dragen met zoveel modieuze opties. We hebben daarom een paar tips om het proces zo makkelijk mogelijk te maken. Of je nu een bruid bent die hoopt je moeder te helpen de perfecte look te vinden of de gelukkige dame zelf, we hebben de who, what, when, waar en hoe voor de bruidsmoeders.

1. Laat de bruid uw gids zijn

Als je maar één tip weghaalt, laat het dan deze zijn: volg de aanwijzingen van de bruid over stijl, kleur en mate van formaliteit. Zij en de bruidegom hebben de toon gezet voor de bruiloft, of dat nu een casual of country bruiloft is, compleet met cowboylaarzen of een formele black-tie-bruiloft . Je bent een belangrijk lid van het trouwfeest en je zult er goed uit willen zien. Dus, vraag je dochter om een ​​aantal richtlijnen en volg het voorbeeld.

2. Neem kleurschakeringen van de bruiloft stijl

Traditioneel zou de moeder van de bruidsjurk de kleuren van het bruiloftsfeest moeten aanvullen (hoewel niet noodzakelijk overeenkomend). Daarom kun je het beste wachten tot je dochter de jurken van de bruidsmeisjes kiest ( Hiermee bedoelen we de grote bruidsmeisjes) om te beginnen met winkelen. Kijk of je een staal van hun stof kunt meenemen dit zal super handig zijn bij het zoeken naar een harmoniserende tint. Heeft ze geen bruidsmeisjes vul dan vooral de stijl en kleur van de bruiloft aan. Heeft de bruid een blauw thema, kies dan iets in een blauwe tint. Dit kan een effen stof zijn, maar mag ook een patroon inzitten.

Als ze haar bruidsmeisjes vraagt ​​zwarte cocktailjurken te dragen, kunt u misschien iets kiezen in zilver of grijs. Of als haar meisjes in kobaltblauw gaan, zou een marinekleur of lichtblauw perfect passen.
Er is maar één kleur om niet te dragen, vermijd alles in dezelfde kleur als de jurk van de bruid. Hoewel je het verdient om er prachtig uit te zien, moet de bruid opvallen als de ster van de show.

3. Kijk naar de locatie

Vroeger waren de jurken van bruidsmoeder een soort uniform, met een cocktailjas er bovenop compleet een ingetogen omhulsel. Tegenwoordig gaat bijna alles, zolang het maar geschikt is voor de bruiloft. Dus hoewel je waarschijnlijk geen strapless jurk zou dragen voor een kerkelijk huwelijk, zou het weleens het ding kunnen zijn voor een strandceremonie . Je kunt echter een mooie omslag of, ja, zelfs een jas aan diezelfde jurk toevoegen en deze wordt onmiddellijk geschikt voor een kerkelijk huwelijk.
Zorg ervoor dat je ook rekening houdt met het weer en de culturele of religieuze gebruiken bij het vinden van je outfit. Wat voor soort bruiloft het ook is, je kunt nooit fout gaan als deze drie woorden in je opkomen: elegant, ingetogen en gepast.

Bruidsmoders kleding tips

4. Ga op tijd shoppen

Volgens onze bruidsdeskundigen moet je uiterlijk 2 maanden voor de bruiloft naar je jurk gaan zoeken om tijd te maken voor speciale bestellingen en wijzigingen. U kunt ervoor kiezen om in de warenhuizen of speciaalzaken naar uw kleding te zoeken, maar sla geen traditionele bruidszaken over. Velen hebben ook prachtige collecties voor de moeder van de bruid!

Het is gebruikelijk dat de moeder van de bruid haar jurk als eerste koopt en vervolgens haar keuze deelt met de moeder van de bruidegom . De moeder van de bruidegom kan ook speciale bestellingen en wijzigingen nodig hebben, dus zorg ervoor dat u haar ruim de tijd geeft om dit voor de bruiloft te voltooien. De jurken van de moeders hoeven niet overeen te komen (tenzij dat is wat de bruid wil), maar ze moeten elkaar aanvullen. Vergeet niet dat je heel veel foto's maakt en dat de enige persoon die opvalt, de bruid is. Voorkom dat u in een oranje jurk staat, en de andere in een rode, niet echt een slimme keuze, dus overleg samen.

5. Denk ook aan je uiterlijk, haar en make-up

Er zijn geen speciale regels voor het haar en make-up van de moeder van de bruid . Nogmaals, denk elegant, ingetogen en passend, en reflecterend op je stijl. Net als bij een ander feest, wil je meestal een frisse manicure krijgen op de dag vóór de bruiloft en je haar en make-up op de dag laten doen. U zult vaak op de foto staan, en foto's vertellen de waarheid voor eeuwig.

Te vaak zien moeders zichzelf over het hoofd ten gunste van hun kinderen. Vergeet niet dat het ook jouw speciale dag is!

De leukste zaken voor kleding moeder van de bruid vindt u op deze pagina