Linea Raffaelli gelegenheidkleding

Linea Raffaelli kleding moeder van de bruid

Linea Raffaelli zul je ongetwijfelt kennen van de prachtige trouwjurken, maar wist je ook dat ze een schitterende collectie gelegenheidskleding hebben voor de moeder van de bruid/bruidegom, of andere bruiloftsgasten.
De toonaangevende ontwerper Linea Raffaelli heeft meer dan 150 stijlen en hebben bijpassende schoenen en accessoires om uw look van top tot teen te coördineren. Linea Raffaelli gebruikt weelderige zijde en taffeta, fijn borduursel en gewaagd kralenwerk om ingewikkelde details en ontwerpaccenten te creëren die de outfit tot leven brengen. De outfits zijn perfect voor de moderne moeder van de bruid / bruidegom, en voor de vrouwelijke gasten van de bruiloft.Maak een stijlvol statement met een prachtige jurk van Linea Raffaelli Moeder van de bruid. Linea Raffaelli is een Belgisch merk dat zich onderscheidt door zijn stilistische originaliteit in combinatie met het gebruik van originele unieke stoffen en accessoires. Een onmiskenbare stijl, de uitdrukking van onconventionele luxe die, seizoen na seizoen, sterke innovatie combineert met de krachtige smaak van zijn oorsprong.

Linea Raffaelli moeder van de bruid outfits zijn meer dan alleen een jurk, ze zijn een uitdrukking van stijl, originaliteit en kwaliteit. Of u nu de moeder bent van de bruid of bruidegom, of een gast bent op de bruiloft of zelfs naar een glamoureus evenement gaat, u vindt altijd uw weg in de Linea Raffaelli-collectie.

Waar te koop

Er zijn diverse bruids en modewinkels die dit merk verkopen, maar vaak hebben ze niet de hele collectie.
Wilt u de hele collectie bewonderen kunt u naar Belgie Brugge en Leuven, waar de hele collectie te vinden is.

Maar ook in Nederland zijn diverse winkels voor de moeder van de bruid waar ze dit merk verkopen. Hier op de site vind u een winkel in de buurt.

Google gewoon even en u komt diverse modezaken tegen die dit geweldige merk verkopen. Een ervan is  Marielle Mode in Voorburg.

Wij zijn Fan van dit merk!

Klik op de afbeeldingen hieronder voor een diavoorstelling van outfits van Linea Raffaelli, moeder van de bruid.

Sample verkoop super lage prijzen Linea raffaelli

Collection Sample Sale

– Wanneer: Zondag 17 oktober van 10u tot 17u

– Waar: LR Showroom – Frans Smeyersstraat 28 – 3270 Scherpenheuvel (BE)

– Wat: Collection Samples van onze Raffaelli Casual Chique, LR Suite, Kids & heren.

– Prijzen: Jurken 50€, jurk & jasje 75€, kinderjurken 50€, herenpakken 100€

– Cash Only