Formele jurkjes op een bruiloft

Formele jurkjes op een bruiloft

Welk jurkje draag je op een formele bruiloft?

Er komt een moment dat je gast bent op een bruiloft. En wanneer de uitnodiging zegt “formeel” zul je geneigd zijn die mooie witte jurk uit de kast te trekken, maar laten we liever kijken naar andere ideeen voor wat te dragen en wat niet.Thema Passende : Gekleed volgens het thema betekent niet noodzakelijk “Een feestjurk”. Maar als het bruiloft thema 1920 vintage is, is het best niet te gaan in een lovertjes eigentijds nummer. In veel gevallen kan dat in de uitnodiging niet het thema staat, maar let op het ontwerp van de uitnodiging om zelf een idee te krijgen wat de stijl is van de bruiloftDenk aan de tijd van de dag : Een formele ochtend ceremonie is heel anders dan een formele avond gelegenheid , en hetzelfde geldt voor de outfits. Terwijl een blitse jurk s’avonds perfect kan, vraagt een formele ochtend bruiloft een meer ingetogen keuze van kleding, denk aan een Britse royalty bij een paardenrace of een gala-evenement.

Vraag eens rond : De vraag “hoe formeel is ‘formeel’ ‘is er een waar vele gasten mee worstelen en het beste wat je kunt doen is om andere gasten te vragen wat ze zullen dragen! Je kan ook contact opnemen met de ceremoniemeester.

Bling is briljant : Formeel zeker impliceert sieraden, dus neem je mooiste diamanten en zilver. Sieraden is vooral groot als je niet precies weet hoe formeel iedereen zal zijn. Als je dan een eenvoudige jurk draagt, prop extra sieraden in je handtas die je dan altijd nog aan kunt doen.

Geen Little Black Dress: Terwijl het eerder niet faalde, misschien is een zwart jurkje niet geschikt voor een huwelijk. De enige keer dat een klein zwart jurkje geschikt is, zal voor het avondfeest zijn.

Je kunt niet verkeerd gaan met een slanke lange of knielengte jurk. Van diep paars tot opvallende koraal, met prachtige sieraden aangekleed. Een mooie slanke knielange jurk kan gemakkelijk worden aangekleed met sieraden en een paar gedurfde hakken, waardoor het geschikt is voor alles, van formeel tot cocktail. Heb je een dresscode Cocktail gekregen? Bekijk dan deze tips voor het aanschaffen van een cocktailjurk.


Enkele leuke jurkjes die zeer geschikt zijn voor een formele bruiloft