Sonia Pena gelegemheidskleding

Sonia Pena gelegenheidskleding moeder van de bruid

Sonia Peña is een unieke collectie gelegenheidskleding uit Spanje, het is fris, kleurrijk en verfijnd en perfect voor elke speciale gelegenheid, of je nu een moeder van de bruid of bruidegom bent en op zoek bent naar iets met een twist voor een gast op een bruiloft , feest of speciale gelegenheid . We zijn verheugd om de Sonia Pena moeder van de bruid en feestelijke dames kleding collectie te introduceren.Over de ontwerper

Sonia Peña begon het label in 1987. Ze behoort tot de tweede generatie van een familie met een sterke zakelijke geest en een groot ondernemersberoep. Ze is een toegewijde zakenvrouw in de modesector, met een onvermoeibare wilskracht die vele uren doorbrengt in haar meest kenmerkende eigenschap: haar creatieve werk. Pena is een fantasierijk en artistiek persoon, vol positieve ideeën. Haar energie is besmettelijk en omringt zichzelf met een uitstekend team, de basis van onze voortdurende groei.

Over het bedrijf

Sonia Peña – Moeder van de bruid werd opgericht in 1986 en werkt onder het merk Sonia Peña, onbetwist leider in de Spaanse sector van jurken voor speciale gelegenheden in Europa en aanwezig in meer dan 50 landen. Sonia Pena is de toonaangevende naam voor betaalbare gelegenheidskleding in Europa. De Hoofdwinkel is gevestigd in het zeer modieuze designercentrum van Barcelona en hebben een fantastische combinatie van stadschique met klassieke Spaanse elegantie. De collectie toont een grote diversiteit die perfect zijn voor moeder van de bruid of bruidegom, bruiloftsgasten, prom- en cocktailkleding voor iedere gelehenheid.

Sonia Peña omhult ons met verfijnde en elegante ontwerpen. Een zorgvuldige selectie van stoffen, prachtige texturen en een zacht kleurenpalet nemen ons mee naar een absoluut prachtig mode-concept. Sonia Peña begint aan een nieuw avontuur dat met dezelfde precisie wordt beheerd als de huidige trends en haute couture-collecties. Een luxe die zich richt op jurken met persoonlijkheid gericht op vrouwen die weten hoe ze van mode kunnen genieten bij speciale gelegenheden.

Deze collectie bruidsmoeder mode is verkrijgbaar in Nederland en België

Nederland

AMERSFOORT
BELTRUM
BERGAMBACHT
BOSSCHENHOOFD, NOORD BRABANT
BRIELLE
EINDHOVEN
GORREDIJK
GRAVENMOER
LEUSDEN
SEVENUM
TIEL
UTRECHT
VOORBURG

België

BEAURAING
BEVERLO-BERINGEN
BRUXELLES
DEERLIJK
EUPEN
FRAMERIES
HASSELT
HERENTALS
IEPER
KETTENIS
MERKSEM
ROESELARE
TEMSE
TOURNAI
ZOTTEGEM