Backdrops-Ballonnen

Backdrops een geweldige trend

Oke bruiden: je hebt  de jurk , de datum is ingesteld , je hebt zelfs het thema , maar wat is het gelukkige paar dat gaat trouwen? De achtergrond van de trouwceremonie kan de toon zetten voor de dag en kan een geweldige plek zijn om het thema of kleurenschema voor de bruiloft vast te stellen. Het is ook een leuke manier om je ceremoniefoto’s nog mooier te maken.

Maak iets speciaals van je thema en gebruik deze decoraties als achtergrond, verschillende backdrops op je bruiloft, Het zijn unieke sfeermakers die je kan gebruiken als aankleding en om diepte te creëren in alle thema’s van je speciale dag. Deze zijn veelzijdig en voegen een uniek vleugje elegantie aan het decor bij je feestlocatie, ceremonie of receptie. De variatie van de backdrop is oneindig, er zijn talloze mogelijkheden voor de aankleding van je bruiloft feest, of de trouwlocatie om te toveren tot een schitterende background. Je kan allerlei materialen gebruiken van behangpapier, linten, ballonnen, gordijnen, kristallen, tot oude deuren, zie het als een thema achtergrond, die je ergens achter of bijplaatst.

De voorbeelden en wat kan je daar mee?

Backdrops zijn aanvullende achtergronden die worden gebruikt voor alle decors en voor het ​​bepalen van de stijl. De juiste look vereist wel handigheid? Om te bepalen wat de juiste combinatie is. Gebruik je inspiratie om zelf iets leuks te maken en te creëren, dan kan je alles samen samenvoegen tot een geheel.

De ideeën zijn als volgt maar de keuze is aan jullie

Wil je een romantische sfeer creëren kan je een prominente gouden achtergrond met licht roze satijn kleuren gebruiken, en deze aanpassen als decor van de bruidstaart. Een achtergrond met eenvoudige lijnen in contrast met fel gekleurde linten. Op de tafel kan je het bruidsboeket hergebruiken als decoratie. Wat ook een leuk effect geeft zijn kristallen kettingen als backdrops gordijnen, met achter led verlichting geweldig? In het zomer seizoen levert een backdrop in de tuin of op het strand, uitstekende plaatjes in contrast met het buiten licht voor je trouwreportage. Aanvullend zijn het gebruik van witte oude deuren of houten panelen, en deze te plaatsen achter de tafel als achtergrond. Een mooie aankleding voor een buiten bruiloft. Om het nog makkelijker te maken hebben wij hier onder een aantal backdrops voorbeelden op foto’s, om je meer inspiratie en achtergrond ideeën te geven, die jij kan gebruiken op je bruiloft als mooie aankleding.

Een gezellige backdrop van ballonnen geeft je trouwfoto’s een speels tintje.

Bekijk de leuke voorbeelden van Backdrops voor je bruiloft