Tips-bruidsmake-up

Haar en make-up trends voor de bruid

In 2019 brengen we frisse lucht naar haar en make-up trends voor de bruid, we laten je de laatste trends zien op het gebied van bruidsmake-up, en hoe je deze looks voor je eigen speciale dag kunt recreëren!
Elke bruid is een lichtstraal op haar trouwdag, maar laten we eerlijk zijn, als bruid op je speciale dag wil je je onderscheiden van de rest en er uitzonderlijk uitzien. Je hebt een prachtige jurk, perfecte schoenen, accessoires, en een te gekke bruidegom, maar hoe zit het met je haar en make-up?Bruidskapsels

Voorbij zijn de dagen van stijve bruidskapsels bruidstrends voor het komende seizoen vragen om losse ongestructureerde kapsels die zowel mooi als praktisch zijn. Zeg hallo tegen opzettelijk rommelig kapsels, maar onthoud dat deze kapsels door een professional worden gedaan. Denk aan golven, losse krullen, vlechten, lage chignons en meer! Het is de perfecte balans tussen glamour en romantiek. Maak je look af met prachtige haaraccessoires of verse bloemen om de ultieme wow-factor toe te voegen.

Bruidskapsel lage knot

Deze klassieke stijl raakt nooit uit de mode en speelt prachtig in op de bruid die niet echt van haar in haar gezicht houdt. De stijl kan super glad worden gehouden voor de ultieme chique factor of meer volumineus voor een romantische look. De scheiding trekken kan in het midden van het haar of zijdelings zijn – hoe dan ook, we houden ervan!  Voeg een prachtige sluier of haaraccessoire toe om je bruidslook af te maken.

Bruidsmake-up met glansGeef glans aan je bruidsmake-up

Glans

Dit seizoen heeft alles te maken met een lichtgevende en gehydrateerde huid. Matte foundation zijn oudbollig en dit seizoen focust op een gezonde glans. Visagisten introduceren foundations met een bedauwde afwerking en zijn uiteraard niet verlegen van een prachtige markeerstift, die je op alle juiste plekken een glans geeft!

Gebruik glansGebruik glans voor de bruidsmake-up

Roze en Perzik tinten

Zeg hallo tegen mooie bessen en perzik tinten voor je make-up. Heel vaak gezien tijdens Bridal Fashion Week de bessenkleur lippen de perfecte kleur zonder te dramatisch te zijn. Creëer vergelijkbare kleur tonen op de appels van je wangen om de perfecte zomerglans te creëren. Niet alleen is deze look ultra vrouwelijk, maar ook de kleuren fotograferen prachtig.

Roze en perzik tinten bruidsmake-upZachte tinten bruidsmake-up

Gebronsde en metallic tinten

Breng gebronsde tinten aan op je oogleden voor een subtiele verfijning. Telkens wanneer je je oogleden dichtknijpt, zien je gasten een perfecte gouden gloed op je deksels, die je bruidslook warmte en sprankeling geeft. Ga helemaal door en bedek je ogen in volledige metallic tinten of minimaliseer het met matte bruine tinten en gebruik metallic als accenttoon. Eén ding weten we zeker: je oogmake-up ziet er nooit overdreven uit!

Bronze en metalic tinten bruidsmake-upBronze tinten bruidsmake-up

Met al deze bruids beauty-looks zijn wij geïnspireerd, maar wat gaan onze bruiden doen in 2019? De looks zijn dromerig en romantisch en hebben de perfecte hoeveelheid flair om je te laten opvallen tussen de gasten.

Meer tips voor je bruidsmake-up