Haarband bruid bloemen

Haarsieraden en accessoires voor de bruid

Het belangrijkste aspect van je algehele bruiloft look is je trouwjurk. De jurk gaat de stijl bepalen voor je hele look. Als je jurk eenvoudig is zonder verfraaiingen, laat het je meer openstaan ​​bij het kiezen van je haarsieraden. Als je jurk meer gedetailleerde versieringen heeft, moet je hiermee rekening houden bij het kiezen van de accessoires. De kleur van de jurk is ook een overweging bij het kiezen van haar accessoires, zoals gekleurde juwelen, kant, stof of bloemen.
Goud of zilver

Gouden bruids haar accessoires zijn populairder dan ooit tevoren, maar veel bruiden zijn verward over de vraag of ze voor het goud moeten gaan! De algemene vuistregel is dat goud het beste past met een ivoorkleurige, offwhite of champagne jurk, maar zorg dat je consistent blijft en als je gouden haar accessoires draagt, zorg er dan ook voor dat de rest ook goudkleur is. Gouden accessoires zien er prachtig uit met elke haarkleur of teint, dus of je nu een blonde bruid bent, een donkere , of roodharige … goud past bij iedere haarkleur.

Welk type haar sieraad

Hoe weet je precies welk type haarsieraden je moet kiezen ? Bruids haar kam of clip. Haarkammen zijn verreweg de meest populaire keuze bij bruiden. Met zoveel verschillende stijlen om uit te kiezen, is het gemakkelijk om iets te vinden dat past bij de stijl van je bruiloft en je persoonlijke stijl. Kammen werken het best met een opgestoken achterkant of zijkant, maar kunnen ook met het haar los worden gedragen en naar de zijkant worden geveegd.

haarkam voor bruidskapsel

Tiara.

Een tiara kan een mooie klassieke look of een dramatische statement creëren, afhankelijk van de stijl. Kies een elegante ingetogen look voor een meer traditionele stijl of een glanzende glamoureuze look als je een statement wilt maken. Tiara’s kunnen geweldig werken met elk stijl haar inclusief een opgestoken kapsel, los lang haar, of half opgestoken.
Tiara bruidskapsel

Tiara bruid

Haarbanden

Haarbanden zijn prachtig bij een Boho bruid of vintage stijl. Er zijn zoveel mooie haarbanden en stijlen, van bloemen tot kant, en met strass.

haarband bruid met bloem Haarband bruid boho stijl Haarband bruid satijnHaarband bruid bloemen

Bloemen.

Je kunt niet romantischer gaan dan met een mooie bruidshaarbloem. Kies een eenvoudige haarbloem voor een ongedwongen casual bruiloft, of ga voor een meer uitgebreide romantishe look.

De nieuwste trend in bruids haaraccessoires is absoluut de bloemenkrans. Perfect voor een romantische of boho look, draag een bloemenkrans bij een zacht gevlochten opsteekkapsel, bij een kapsel met vlecht, of losse haren, op de bovenkant van je hoofd als een hoofdband.
Maar de kransjes zijn er in allerlei soorten van stof tot parelkransjes, en in prachtige strass.

Bloemenkroon

Haarsieraad bruid parels

 

Haarspelden .

Als je op zoek bent naar een heel eenvoudige ingetogen look, zijn haarspelden perfect. Het beste in een opgestoken of half opgestoken kapsel. Ook haarspelden zijn er in allerlei soorten, kleuren en steentjes.

Je kapsel

Het tweede ding om rekening mee te houden is je bruidskapsel. Is je haar strak opgestoken, half opgestoken, los haar, vlechten? Het is het beste om eerst je kapsel te kiezen en vervolgens je accessoires toe te voegen als aanvulling op de stijl. Een ander ding om rekening mee te houden is je haartype. Als je haar aan de fijne kant is, wil je wegblijven bij zwaardere stukken metaal die misschien niet goed in je haar blijven zitten, en uitzakken.

Sieraden

Je hebt de ideale jurk, een geweldig kapsel en de perfecte haaraccessoires gevonden … nu is het tijd om alles samen aan te trekken met je bruidsjuwelen. Zoals ik al eerder zei, het beste is om bij dezelfde kleur metaal te blijven bij het matchen van je sieraden en accessoires. Je kunt het beste zoeken naar sieraden met dezelfde elementen als je haaraccessoires, of dat nu strass-steentjes, parels of een combinatie van beide zijn. Als je een haarsieraad draagt ​​dat vanaf de voorkant te zien is, zoals een hoofdband of krans of tiara, houd je je sieraden minimaal, kies dan voor een paar oorbellen en misschien een armband. Als je haaraccessoires achter in je haar zitten, dan zijn een mooie ketting en oorbellen misschien het perfecte accent.

Vraag om hulp

Loop je helemaal vast en heb je geen idee welke richting te gaan ??? Vraag om hulp maar vergeet niet om iemand te vragen wiens stijladvies je gelooft! Je bruidskapper of bruidsstylist is de perfecte persoon om te vragen naar advies, wanneer je twijfelt over je haaraccessoires. Vraag ook in de bruidswinkel welk stijl haar sieraad bij de jurk past.

Blijf trouw aan jezelf

We hebben het belangrijkste advies voor het laatst bewaard en dat is om trouw te blijven aan jezelf en je persoonlijke stijl. Maak je geen zorgen over het zijn van de “perfecte” traditionele bruid en maak je zeker niet druk om wat iemand anders denkt dat je “zou moeten” zijn ! Dit is jouw dag en je zou je mooiste en meest bijzondere dag meer dan enig ander moeten voelen! De vuistregel is dat er echt geen regels zijn behalve één, om te doen waar jij blij van wordt!

Lees hier meer over aparte haarsieraden en stijlen