Bruidskapsels vlechten

Bruidskapsels met vlechten

Vlechten worden niet meer geassocieerd met brave jonge meisjes, maar zijn de perfecte manier voor vrouwen om een origineel en creatief kapsel te creëren. Vlechten in het haar blijven mooi en tijdloos, en ze passen bij iedere vorm van gezicht en stralen een zachte vrouwelijkheid uit.Vlechten in het haar blijven mooi en tijdloos, en ze passen bij iedere vorm van gezicht en stralen een zachte vrouwelijkheid uit. Het aantal manieren waarop de vlecht kan worden uitgevoerd is bijna net zo talrijk als de haren op je hoofd. Ten eerste zijn er de meer traditionele vlechten zoals de Franse vlecht, de normale vlecht, de melkmeisjes vlecht en over de schouder vlecht, en dan zijn er de meer hedendaagse stijlen als rommelig vlechten en de visgraad.

Maar nogmaals, er zijn zoveel andere manieren, waarom al je haar gebruiken voor in een enkele vlecht? Overweeg het wikkelen van een dunne vlecht rond de zijkant van je hoofd of rond een rommelige knot, of kies voor een lange Franse pony gevlochten in je haar voor een ietwat grillige nonchalante uitstraling. Deze soorten stijlen zijn ook ideaal voor als je niet al te lang haar hebt .

Bij een vlecht kan je allerlei haar-accessoires gebruiken van verse bloemen, een bloemenkrans maar ook zeker stukjes bling zoals stras clips of haarspelden, of vintage accessoires in de vorm van bogen en haarbanden.

Kortom de vlecht blijft ideaal voor een bruidskapsel en blijft ook makkelijk een hele dag zitten.

Bekijk de leuke voorbeelden en laat je inspireren door deze bruidskapsels met vlechten.