korte bruidskapsels

Kort haar bruiden tips voor de leukste korte bruidskapsels

Een veel voorkomend bruids dilemma. Aanstaande bruiden met kort haar denken vaak dat hun haar te kort is om een mooi bruidskapsel te hebben! Alleen omdat je kort haar hebt, wil dat nog niet zeggen dat je genoegen moet nemen met een eenvoudige bruidskapsel. De nieuwste korte bruidskapsels omarmen vintage stijl,  opgeschoren zijkanten, bohemien golven en korte bobs. Het kan frustrerend zijn om de perfecte do te vinden, maar in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heb je geen lang haar nodig om er glamoureus vrouwelijk en trendy uit te zien op je trouwdag! Dus, stop met het zoeken naar haarextensions of laat je haar lang groeien lang voor je grote dag. Je haar is niet beperkt omdat je haar kort is en niet tot je schouders komt. In feite zijn korte haarstijlen net zo uitgebreid als lange stijl bruidskapsels. Kort en pittig is absoluut trendy. We hebben enkele spannende korte bruidskapsels om je te inspireren voor je grote dag!

Een kunstvlecht met kort haar, hoe leuk is dit als haaraccessoires voor je bruidskapsel

Bruidskapsel met kunstvlecht

Sluier tips voor kort haar

Of je nu een pixi kapsel hebt, een bob of een asymmetrische rock snit , een haaraccessoire kan altijd wat bling en een bepaalde wow-factor toevoegen wanneer je door het gangpad loopt. Maar als het er op aan komt om een ​​sluier met kort haar te nemen, moet je voorzichtig zijn, zodat het niet de schoonheid van je haar wegneemt. Een simpele, dunne sluier zou de beste keuze zijn, en kan je de winderige look geven die je wenst, maar iets met te veel lagen chiffon zal de stijl van je haar wegnemen, het ziet er over het algemeen onevenredig uit. Neem een vintage birdcage sluier, of een andere korte sluier.

Simpele bruidssluier

Fashinator

Haaraccessoires voor korte bruidskapsels

Er zijn veel soorten clips, hoofdbanden en haaraccessoires die je kunt gebruiken om de stijl die je hebt gekozen te accentueren. Speldjes met  juwelen zijn een geweldig idee om je haar een beetje sprankeling te geven. Een hoofdband geeft hetzelfde effect, maar als je meer wilt dan een eenvoudige haarspeld of haarband, zijn haar fascinators een goede keuze. Deze geven een zeer klassieke en elegante uitstraling, terwijl ze slechts een deel van je gezicht bedekken en een soortgelijke look geven als een sluier. Dit is een goede keuze voor vintage stijlen, maar ook de moderne fascinators gaan goed voor de moderne bruid.


Haarband bruid kort haarBloemenkrans kort haar bruidskapselKort haar bruidHaarband

korte  bruidskapels

Honderd procent vrouwelijke schoonheid, kort bruidshaar zoals een chique en funky pixie kapsel zal de aandacht trekken op je trouwdag. Maak deze klassieke look af met een haarband, glanzend zilveren bloem, een tiara of mooie haarspeld. Ieder kort kapsel leent zich voor een haarsieraad, maar kies degene die het best bij je outfit past.

Haar sieraad bruid kort haarHaar sieraad bruid

Pin krullen

Wie kent ze nog van Oma? Voor klassieke en vintage bruiden, zijn de pin krullen een geweldige mooie optie. Het is een prachtige retro-stijl met een eindresultaat wat elke vintage geïnspireerde bruid zoekt. Pin-krullen bieden een prachtig resultaat en kunnen op veel manieren worden aangepast aan de gewenste look. Dit soort krullen is ideaal voor vrouwen met kort haar, vraag je stylist naar pin-krullen.

Pin krullen zetten bruid kort haarResultaat pinkrullen kort haar

Monroe inspirerende bruidskapsels

Een door Marilyn Monroe geïnspireerd kapsel. Glamoureus, zwoel, sexy, retro, je kunt niet fout gaan met deze geweldige Hollywood stijl. Kies voor speld krullen en maak de look af met rode lippenstift en lange wimpers om terug naar de Gouden Eeuw van weleer te worden getransporteerd voor je bruiloft.

Monro bruidskapsel

Dus, welke van deze prachtige korte kapsels je ook toepast? Welke stijl je ook kiest, het zal je bruidslook uiteindelijk compleet maken en je een heerlijk gevoel geven. Aan het einde van dit alles, zal je zeker rocken op je trouwdag.