Trends bruidskapsels 2018

Beste bruidskapsel trends

2020 is het jaar van makkelijke romantische bruidskapsels, met een vleugje elegantie en verfijning maar wat dicht bij jezelf staat.
Voor bruidskapsels trends betekent dit een terugkeer van vlechten en knopen, maar gestyled op een meer nonchalante manier.
Zelfs een slordig, gestructureerd en perfect onvolmaakt rommelig kapsel is de perfecte manier om balayage en ombre-kleurtechnieken te demonstreren. Zo krijgen haarstijlen de kleuren en tonen van haar dat mooi geaccentueerd is.
Het bruidskapsel is chiquer dan ooit met piekerige plukken en een laag profiel. De knot is in 2020 luxueus maar toch nonchalant en is geschikt voor een Boho, als een formele bruiloft.
Of je nu lang of kort haar hebt, er is altijd een bruidskapsel voor jou. Je bruidskapper kan altijd extensions aan je haar toevoegen als je een langer of voller kapsel prefereert.

Laag opgestoken bruidskapsels

Lage opsteek kapsels met een mengeling van vlechten en klassieke stijlen. Ondanks hun ingewikkeldheid zien ze er niet overdreven of overweldigend uit. Ze zijn moderne chic en nonchalant.
Omdat deze prachtige opsteekkapsels vrij simpel zijn, kies dan voor een fijne, gedetailleerde haarkam of bruids haarspelden om je look echt af te maken.

Sluiers

Als je op zoek bent naar een sluier, kun je het beste een eenvoudige vingertop of kapellengte sluier plaatsen vanaf de kruin of net boven de knot. Deze kapsels zullen ook perfect werken met of zonder een blusher en een sluier met of zonder versieringen.

Bruidskapsel met paardestaart

In 2018 zullen veel bruiden ook chique paardenstaarten dragen. We zullen glamoureuze hoog geplaatste golvende exemplaren zien die bij de kruin zijn geplaatst tot laag geplaatste staarten die in de nek zijn vastgemaakt.
Voor een meer gepolijste look, vul je de pony op en wikkel je een haarlok om het elastiek te bedekken. Werk het af met een paardenstaart wrap, manchet of fluwelen lint.

Geknoopte bruidskapsels

Op zoek naar iets anders, modern, maar toch chic? Mogen wij je voorstellen aan de halve opgestoken knoop. Voor boho-liefhebbers, of voor een meer glamoureuze look, gestyled met losse golven of een gladde afwerking.

Kortom 2020 laat weer prachtige verfijnde en nonchalante bruidskapsels zien met of zonder vlechten, voor ieder wat wils!

Bekijk de mooiste trends in bruidskapsels