retro vintage bruidskapsels

Retro bruidskapsels

Het wow effect van de vintage retro bruidskapsels.
Als er een ding is dat retro kapsels met elkaar gemeen hebben, is het de manier waarop ze uitstralen door de dramatische flair, Of het nu een heerlijke krul is, of een volumineuze bubble om het net dat beetje extra te geven. Van klassieke 1920 kapsels van kort en golvend, of de Franse Chignon stijlen, of de Hollywood stijl, de mogelijkheden zijn eindeloos voor elk haartype.Het fabelachtige voordeel van een retro-stijl is dat het kan worden aangepast aan zowat elke haarkleur, gezichtsvorm en haarlengte. Maar het is net zo belangrijk een passie voor vintage te hebben, en de juiste persoonlijkheid om het met flair te dragen.


Zoals alle kapsels is het absoluut noodzakelijk dat je vooraf een proefkapsel neemt ook als het gaat om retro kapsels. De sleutel tot het stylen van een van deze opvallende kapsels ligt in het creëren van strakke lijnen, met andere woorden, geen slierten of losse eindjes.

Zodra je haar gestyled is, is het belangrijk om een vleugje van bling en pit toe te voegen met haar accessoires. Vogelkooi en visnet sluiers zijn de perfecte aanvulling, en je kan gewoon niet mis gaan met een mooie vintage haarkam, een flitsende haarband en zeker een bloem is een must, terwijl klassieke haarstijlen vaak niets meer dan een paar diamanten oorbellen of een parelketting vragen voor de complete look.

Bekijk de leuke tips voor een fantastisch retro bruidskapsel.