welk bruidskapsel past bij mijGezichtsvorm haar sieraden bruid

Welk haar sieraad en kapsel passen bij je vorm gezicht

Dus, je hebt de jurk, een paar prachtige bruidsschoenen, en je hebt een geweldig bruidskapsel gezien.
Nu ben je nog op zoek naar het ultieme hoofddeksel of haar sieraad.

Een veel voorkomende vraag voor bruiden is wat ze zou moeten overwegen bij het kiezen van een hoofddeksel. Er zijn een aantal factoren – de jurk, je kapsel, het bruiloft thema etc – maar ik denk dat het net zo belangrijk is om je gezichtsvorm te overwegen.

Bekijk de onderstaande tips en je zult al snel weten welk kapsel, en haarsieraad bij jou past.

Zoals je misschien al wel hebt gehoord hebt, de meeste mensen vallen in de volgende gezichtsvormen – Ovaal, Hart, Rond, lang, vierkant en driehoek.

OVAAL

Als je kaak is iets smaller is dan je slapen, dan ben je een ovaal. Denk aan Kate Winslet of Kylie Minogue.
Lucky you, het is een van de meest veelzijdige gezichtsvormen.
Het vinden van een hoofddeksel is relatief eenvoudig – de meeste hoofddeksels en bruidskapsels zullen bij je gezichtsvorm passen.

Welk-bruidskapsel

HART

Een hartvormig gezicht is er een die is breder bij de slapen en haarlijn, met het middelpunt op je mooie puntige kin. Katie Holmes en Reese Witherspoon zijn perfecte voorbeelden van vormen van het hart.
Een hoofddeksel voor een Hart moet de aandacht vestigen op je ogen en jukbeenderen.
Positioneer het haarsieraad boven je oor of langs je haarlijn. Als je een pony hebt , positionereer het stuk in de buurt van je slapen om de aandacht te vestigen op je prachtige jukbeenderen.

vorm-gezicht-hart

ROND

Een ronde vorm is vol met een ronde kin en haarlijn zoals het voorbeeld van Kirsten Dunst en Cameron Diaz.
Als je een rond gezicht hebt , is je doel is om minder volume rond het gezicht te creëren door het vinden van een hoofddeksel dat zal helpen om je gezicht langer lijken.
Vermijd een stuk met te veel volheid aan de zijkanten – dus een grote bloem achter je oor is waarschijnlijk niet de beste optie. In plaats daarvan kan een brede hoofdband of een strass kam gepositioneerd aan de zijde de lijnen verzachten, en zal dit de aandacht vestigen op je ogen.
Als je een klein rond gezicht hebt, kies dan voor een dunnere hoofdband of een tiara.

vorm-gezicht-rond

LANG

Als de lengte van je gezicht is ongeveer twee keer de breedte, dan ben je lang of rechthoekig. Sarah Jessica Parker en Gisele Bundchen zijn prachtig voorbeelden.
Het perfecte hoofddeksel voor jou is een hoed o haarsieraad dat breedte maakt.
Zoek een mooi hoofddeksel en draag het tenmidden van zachte krullen en golven. Dit is de perfecte manier om de breedte toe te voegen en de aandacht te vestigen op uw prachtige jukbeenderen.
Als je van een sluier houd, moet je er een zoeken niet in hoogte aan de bovenkant van het hoofd, maar iets dat breedte toevoegd zodat je gezicht ronder lijkt.

vorm-gezicht-lang

VIERKANT

Een vierkante gezichtsvorm heeft een recht voorhoofd en een rechte lijn van het voorhoofd naar de kaak. Vaak is dat deze kaak nogal hoekig en is en vaak iets breder dan je slapen en haarlijn.
Als je op zoek bent naar bekende gezichten in de celebrity wereld, kijk dan niet verder dan Jennifer Aniston en Keira Knightley.
Bij het zoeken naar een accessoire of bruidskapsel, is je doel om je hoekige kaak te bagatelliseren.
Werk met getextureerde krullen en een mooie zijscheiding.
Kies een haaraccessoire die je kunt dragen in de buurt van de slapen om lengte toe te voegen, een mooie asymmetrische detail zorgt voor zachte lijnen.
Vermijd alles in de buurt van je oren of iets groots direct daarboven. Brede haarbanden zijn een perfecte manier om een ​​ronde lijn te creëren.

vorm-gezicht-vierkant

DRIEHOEK

Een driehoek gezicht heeft een dominerende kaaklijn die versmalt op het jukbeen en slapen (aka Victoria Beckham). Je bent ook heel uniek als je een driehoek gezichtsvormhebt deze is eigenlijk heel zeldzaam!
Je doel is het tegenovergestelde van een Hart vorm – jij bent op zoek om je kin te versmallen en je voorhoofd te verbreden.
Kies een hoed of haaraccessoie die je kunt dragen in de buurt van je slapen, om de aandacht weg te trekken van je kin. In plaats daarvan concentreren op uw ogen en voorhoofd.

vorm-gezicht-driehoek

Vergeet niet, als je niet zeker bent en je wilt het veilig spelen, kies dan een mooie zijde haar bloem of bruids hoofddeksel en draag hem genesteld in een knot aan de achterkant van je haar.
Je gasten zullen je bewonderen als je wandeld door dat gangpad dus wees niet bang om een ​​extra bezienswaardigheid toe te voegen van achteren.

Artikelen bruidskapsels

Welk bruidskapsel past bij mij

Welk bruidskapsel past bij mij

Welk bruidskapsel past het mooiste bij jouw vorm gezicht? Wat voor vorm je gezicht ook heeft, er is altijd een kapsel te vinden wat precies

Bruidskapsels

Voorbeelden bruidskapsels

Tips en voorbeelden van bruidskapsels Leuke Ideën voor bruidskapsels met bloemen parels strasssteentjes . Er zijn veel mogelijkheden of je nu lang of kort haar

Trends bruidskapsels 2018

Beste bruidskapsel trends

2020 is het jaar van makkelijke romantische bruidskapsels, met een vleugje elegantie en verfijning maar wat dicht bij jezelf staat.Voor bruidskapsels trends betekent dit een

Bruidskapsels vlechten

Bruidskapsels met vlechten

Vlechten worden niet meer geassocieerd met brave jonge meisjes, maar zijn de perfecte manier voor vrouwen om een origineel en creatief kapsel te creëren. Vlechten

retro vintage bruidskapsels

Retro bruidskapsels

Het wow effect van de vintage retro bruidskapsels.Als er een ding is dat retro kapsels met elkaar gemeen hebben, is het de manier waarop ze