De laatste ’top tien’ van de Amerikaanse bruidsmodeshows is gekomen … en laat ons gewoon zeggen, hier is een re-cap van fabelachtigheid.

Bruidsmode St Pucci

Zoals we gewend zijn , de St. Pucchi show was positief koninklijk en majestueus. De favoriete look was deze simpele satijnen zeemeermin jurk.

Jim helm

Jim Hjelm’s bruidsmeisjeskleding waren enkele van de mooiste van het weekend. Asymmetrische peplums, verfrommelde hemlines en ruches stoffen passen bij onze verbeelding.

Jim helms

Onderwerp van Jim Hjelm , deze volgorde feestjurk is de top van ons verlanglijstje!

Angel Anchez

Angel anchez

De Angel Sanchez collectie bracht ons terug naar een tijd van gestructureerde kleding en brede ruches. We vonden de rug net zo opmerkelijk als de fronten!

Yumi Katsura

Yumi Katsura was groter dan het leven! Nadat je over de start-en landingsbaan schrok van het statige hoofddeksel, vergat je de verbazingwekkende details van deze slanke pasvorm jurk niet.

Anais

Meer dan bij Anaïs , is deze weelderige luxe in geweven stof en styling van deze sweetheart-necklined jurken.

Pnina tornai

Pnina Tornai

De altijd spannende Pnina Tornai show deed ons denken aan gestroomlijnde silhouetten, gemodificeerde A-lijnen, en de va-va-voom ballgowns. Er waren jurken voor elk felbegeerd silhouet in deze sexy en inspirerende presentatie.

Alvina valenta

Zowel lief sexy en spannend, de tijdloze, ingetogen elegantie van Alvina Valenta bruidsmeisjesmode viel zeker in het oog. Van een prachtige twee-delige in wit en zwart, aan een metalen kanten cocktailjurk en een geaccentueerd gevouwen lijfje in diepe chocolade ..

Hayley Paige

De toevoeging van ontwerper Hayley Paige was een grote aankondiging van dit seizoen! Hayley’s debuut collectie is een niet te missen. In previewen, hebben we kennis genomen van haar super uniek stying, de textuur peplum en franje ziet er totaal woh uit.

Bekijk hier prachtige designer bruidsjurken van alle merken, We hebben alle trouwjurken in een mooie slidshow zodat alle jurken 1 voor 1 bekeken kunnen worden.