tips-huwelijksaanzoek

Bij de voorbereiding van je aankondiging tot het huwelijksaanzoek zijn er tal van voorbeelden te bedenken. Doe het vooral op een leuke grappige en speciale manier. Bedenk dat het aanzoek voor je aanstaande mooi en persoonlijk moet zijn, en wat je partner leuk zou vinden. De sfeer bepaal je zelf, voor leuke ideeën hebben wij hier in deze rubriek een aantal geschikte tips die je kunt toepassen bij je geliefde tijdens jou huwelijksaanzoek.

Origineel, huwelijksaanzoek tips

Doe het op een speciale manier, bijvoorbeeld met een speciaal lied voor haar/hem op een mooie uitgekozen plek live te zingen door jou, of met behulp van een zanger met gitaar die je inhuurt. Geef haar/hem een rode roos, of de aanzoekring.

Ten huwelijk vragen in de slaapkamer

De mogelijkheid bestaat om vriend of vriendin een aanzoek te doen tijdens een special moment namelijk in de slaapkamer. Bijvoorbeeld het trakteren van je partner met een sensuele olie massage. De sfeer bepaal je door gedimt licht, maar vergeet zeker niet verschillende geurende kaarsen op te steken. Last but not least, haar hand met de ringvinger op het laatst masseren, schuif dan de ring om haar vinger.

Een Romantisch bericht

Leg van te voren een bericht met je boodschap (wil je met me trouwen) in een fles, en maak nadien met je partner een strandwandeling. Vraag iemand die je kent, om de fles op het strand te leggen, jullie lopen toevallig voorbij, en vinden de fles! Je raapt hem op, en op je knie vraag je haar ten huwelijk, toch romantisch hè.

Aanzoek met humor

Ook leuk om te doen, is het huren van een speciaal pak bij een feestwinkel en verras je partner met wat humor afhankelijk van welk thema pak je gehuurd hebt, haar/hem met je aanzoek.

Speciale gelegenheden

Op een speciale gelegenheid zoals Kerst of Sinterklaas pakjes avond, of op haar verjaardag. Pak de ring in een een enorme oversized doos met een grote reuzenstrik. Ze zal denken whow wat een groot cadeau, als het bijna uitgepakt is, zit jij natuurlijk al op je knieën, met een roos in je mond om haar ten huwelijk te vragen.

Huur een romantische trouwfilm

Huur een van deze romantische trouwfilms zoals: The Bachelor, Sweet home Alabama, My best friends wedding, Serendipity, Father of the bride, Four weddings and a funeral, The weddingsinger, The runaway bride of The weddingplanner. Ze zal al in zwijm zijn door deze film, als je haar nu ten huwelijk vraagt, zal ze echt in tranen uitbarsten.

Meer huwelijk aanzoek tips

Je aanstaande haar hand vragen in een luchtballon vaart. Je kun je geliefde bijvoorbeeld met een boodschap op video of scherm op een groot evenement verrassen. Met bloemen en een ring je partner op haar werk ten huwelijk vragen, in het bijzijn van haar collega’s. Wat ook leuk is? zijn de glow in the dark letters, plak deze met jou boodschap op het plafond van de slaapkamer en wacht tot het donker word. Een populaire dag voor je aanzoek is Valentijnsdag, op een leuk moment vraag jij hem/haar romantisch ten huwelijk.

Maak het niet te ingewikkeld Je hebt genoeg creativiteit met jou voorstel maar het belangrijkste is dat je het aanzoek kort moet houden, maak het niet te ingewikkeld, zo kom je niet voor verrassingen te staan, plus dat geeft meer daadkracht aan je aankondiging.

Unieke aanzoek tips

Vertel jouw geliefde waarom je met haar wilt trouwen? en wat jullie verwachtingen voor de toekomst zijn. Haar hand vragen. Hoe je je goed moet voorbereiden om het aanzoek en de aankondiging op een spectaculaire manier te doen. Het geven van de de verlovingsring. Al deze vragen kun je terug vinden in de rubriek huwelijksaanzoek.

Wat zijn huwelijksaanzoeken

Een huwelijksaanzoek is een voorstel tot het aangaan van een huwelijk, deze word gedaan door de ene partner aan de ander.Bij de traditionele huwelijksvorm is het doorgaans de man die een aanzoek doet aan de vrouw. hier de rubriek informatie huwelijksaanzoek.

Leuke grappige huwelijksaanzoeken

Trivia

Speel samen een trivia-spel. Als het de beurt is aan je lieveling, zeg dan rustig:
“Uw vraag is: wil je met me trouwen?” in plaats van de vraag die op de kaart staat.

Bioscoop

De meeste bioscopen hebben reclamedia’s voor de film die gekocht kunnen worden. Betaal een reclame en zorg ervoor dat je vroeg genoeg naar het theater gaat.

Zeg het in een lied

Laat een straatmuzikant zingen: “Wil je met me trouwen?” als je voorbij loopt. Vraag: “Hoor je wat hij zingt?” Val dan op één knie en knal de vraag.

Restaurants

Restaurants zijn vaak erg populaire plaatsen om voor te stellen. Bel van tevoren en ontvang hun advies over de beste manier om in hun restaurant voor te stellen. Misschien is het voorstel op een bord geschreven of levert de ober de ring samen met je voorgerechten.

Geschreven in de sneeuw

Voor een winters huwelijksaanzoek wanneer er sneeuw op de grond ligt, pak je de sneeuw in letters of neem je een knijpfles gevuld met rood gekleurd water en zeg je: “Wil je met me trouwen?” in de sneeuw.

Hier adressen van bedrijven specifiek voor jullie huwelijksaanzoek arrangement

Sand Air arrangement Maak samen een luchtballonvaart en vraag in de lucht haar ten huwelijk. Je kun ook je geliefde verrassen in de lucht, onder het genot van een glaasje champagne. Een bijzondere aankondiging voor jou geliefde in de lucht. Rotterdam Airportplein 56 3045 AP Rotterdam tel. 010 – 437 78 77 E-mail: info@sandair.nl www.vliegwerkzeeland.nl

Slot Zeist Huwelijksaanzoek arrangement Een originele en stijlvolle locatie waar jij je geliefde op een onvergetelijke manier ten huwelijk kun vragen? Bij deze arrangement ontvangt u een leuke attentie van ons!

Utrechtse Heuvelrug in Zeist Reserveren: Tel: 030 – 69 21 704 E-mail slot@zeist.nl www.slotzeist.com