Trouwen met thema kerst

Een heerlijk glaasje gluwijn

Trouwen in de kerstperiode

Kerst bruiloften kunnen heerlijk romantisch zijn, trouwen jullie in de december maand dan kan je vanaf 10 december al een kerstbruiloft organiseren. Het voordeel is dat de meeste feestzalen hier ook hard aan meewerken, en zo hoeven jullie zelf vaak weinig te doen. De kerstboom en dennentakken zullen al volop aanwezig zijn in de feestzaal. In overleg kan je zelf nog wat leuke dingen toevoegen. Denk hierbij aan een leuke desserttafel met op de achtergrond kleine dennenboompjes, en waarop de gluhwijn staat met schalen citroen en kaneel stokjes. Leg er een prachtig rozijnenbrood bij aangevuld met chocolade kerstkransjes. Voor degene die niet van gluhwijn houden serveer je een heerlijk kopje chocolademelk. Probeer enkele leuke takken te sprokkelen in het bos en zet deze in de zaal, maak van crêpepapier witte ballen en leg deze in de takken, zo creëen je een fantastisch winter effect, of spuit deze wit en zet ze op de tafels in een vaas. Geef je gasten als bedankje een mooie kerstbal, en laat een Kerstman deze uitdelen. Kerst is zo'n mooie tijd, en met een beetje geluk heb je sneeuw en zul je de mooiste trouwreportage hebben. Maar trouwen op 1e of 2e kerstdag is niet echt een aanrader. De kersttijd is lang genoeg om ervan te genieten.

De mooiste kleuren voor kerst zijn rood wit en zilver. Door wat gekleurde kerstballen te kopen en wat dennentakken en dennenappels ben je al helemaal klaar om je dinertafel aan te kleden. Serveer je decoratief een heerlijk glaasje Gluhwijn, Dennenboompjes op de achtergrond, en de sfeer is gezet.

Je bruidsboeket

Kies wit met mooie zilveren effecten, ook kleine parelmoer kerstballetjes in je bruidsboeket doen het erg goed. Het mag best over the top zijn, kies voor veren en zilveren broches in je bruidsboeket.

De feestzaal

Hang hier en daar boven de deuren leuke mistletoe takken. De meeste partycentrum zullen al versiert zijn begin december, hierop kan je natuurlijk jou decoraties bij aanpassen. Zet leuke fakkels bij de ingang, en serveer bij binnenkomst een glaasje gluhwijn.

Trouwvervoer

Het ultieme is natuurlijk de arrenslee, hier hoeft het niet voor te sneeuwen een arrenslee kan ook op wielen. Kies anders voor een mooie zilveren of witte klassieker.

KerstdecoratieKerst diner

Kaarsen mogen niet ontbreken een grote schaal met kerstballen en kaarsen zijn ultieme blikvangers, Een klein denneappeltje met wat doet wonderen

Sneeuwboots zilver voor de bruidWinter bruid

Deze zilveren regenlaarzen zijn super cool voor de bruid,. Een schattig winterboeket met eucalypthus bladeren en kerstrozen.

Wit met zilver voor de winter bruiloft

Mooie zilveren aspecten voor je winter bruiloft.

Deel

Categorie bruiloft

Regen op je bruiloft
Tips voor het plannen van een winter bruiloft Winter bruiloft