zelf bedankjes maken snoephartjes

Snoephartjes recept een leuke decoratie en bedankjes

We hebben een aantal super zoete lekkernijen voor de Do It Yourself fans. Deze ultra stijlvolle DIY suiker hartjes kunnen gemakkelijk worden gebruikt voor een huwelijksbedankje, of een speciale verrassing voor je liefje op Valentijnsdag of als decoratie voor de leukste bruidstaart in de wereld.

Wat je nodig hebt

twee kopjes suiker
4 theelepels eiwit of vloeibaar meringue (1 theelepel meringue poeder gemengd met 1 eetlepel warm water)
Plak kleurstof (te vinden op lokale ambachtelijke winkel)
Grote snijplank, bakplaat of ander plat oppervlak, bekleed met Silpat of perkament papier en een bakplaat bekleed met bakpapier.

Extra:
Kleine en middelgrote kommen | scheppen | deegroller | maatlepels | maatbekers | ziplock zakken | boter | mes| hartvormpje

Stap 1.
Plaats ½ kopje suiker in een middelgrote kom. Voeg een kleine hoeveelheid pasta kleurstof (wij gebruikten een combinatie van Roze en Violet), en meng grondig. Voeg meer indien nodig totdat de gewenste kleur is bereikt. Voeg 1 theelepel eiwit of meringue vloeistof en meng goed tot het mengsel lijkt op nat zand. Wees voorzichtig niet te veel vloeistof toe te voegen tot de suiker opgelost is.

Stap 2.
Leeg de inhoud op bakpapier op snijplank of bakplaat. Verspreid met de hand of spatel , dan mengsel met deegrolleruitrollen. Druk op hart snijder in de mengeling, en til. Plaats harten op de met bakpapier beklede bakplaat. Als de snijplotter het hart niet vrijgeeft, tik dan zachtjes met de achterkant van een boter mes. 10-20 keer herhalen of zoveel als gewenst. Als harten niet hun vorm,bereiken voeg meer eiwit of meringue vloeistof in kleine stappen en meng.

Stap 3.
Voeg ½ kopje suiker aan gekleurde suiker van stap 2 om lichter te maken. Meng goed. Voeg 1 theelepel eiwit of vloeibare meringue. Als de gewenste kleur niet wordt bereikt, blijven het toevoegen van extra ½ kopje suiker plus 1 theelepel eiwit of vloeibare meringue en zorgvuldig mengen totdat de gewenste kleur is bereikt. Herhaal stap 2. Ga verder met stap 2 en 3 totdat de gewenste kleuren en het aantal van suiker harten worden bereikt. We raden ten minste drie tot vijf tinten.

Stap 4.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de harten in de oven gedurende 10 minuten. s’nachts Laat uitharden.

Ontwerp Opties:
Plaats 10 tot 20 suiker harten in traktatie tas. versier het lint om zakken.Kan worden gegeven als huwelijksbedankje

Voor taart: Bevestig suikerhartjes op de taart met behulp van koninklijk suikerglazuur. Begin met donkerste kleur op het kleinste niveau. Ga verder met lichtere kleuren.

suikerhartjes-maken-huwelijksbedankjes