Zelf een bruidsboeket maken

Een verfrissend, nieuw detail voor je bruidsbloemen. Gebruik knopen, linten, en leuke stoffen. Zo maak je een erg bijzonder bruidsboeket voor jezelf of voor de bruidskinderen. Je kan het doorvoeren naar de corsages voor de gasten, en als decoratie voor de tafels. Dit vintage bruidsboeket is wel erg schattig, je kunt er allerlei oude knopen, stoffen, en sieraden voor gebruiken.
Ook van lint maak je unieke bloemen, je kan deze afzonderlijk gebruiken voor de corsages, maar je kan ze ook samenbinden als bruidsboeket. Deze bloemen van lint zijn ook erg mooi als vintage bruidsboeket.

Boeketjes voor de bruidsmeisjes

Kijk eens wat voor leuke boeketjes je maakt voor de bruidskinderen, deze zijn helemaal gemaakt van vilten bloemen, enkele leuke linten erbij , zo kunnen ze heel makkelijk vastgehouden worden. Ook de rozetten kan je zelf makkelijk maken en binden tot één groot boeket, of afzonderlijk als corsage. Ook van papieren bloemen maak je voor de bruidskinderen zelf een leuk boeketje, alleen oppassen met regen. Zelf maak je de leukste bruidsboeketten.je moet er even de tijd voor nemen, maar een vilten boeket of van broches of knopen kan er niets bederven toch!

Papieren boeketjes voor de bruidsmeisjes

Een bruidsboeket maken van verse bloemen

Zelf een bruidsboeket maken van verse bloemen is tegenwoordig niet meer moeilijk. De trends veranderen, dus ook de boeketten.Vroeger hadden we stephanothis, Jasmijn, of zelfs vergeet me nietjes, die allemaal op draad gezet moesten worden, met eventueel nog een nat watje eronder. Wil je dit nog steeds, dan zul je het moeten overlaten aan een bloemist. Wil je een handgebonden bruidsboeket met bijvoorbeeld Pioenrozen, Rozen, Hortensia, Dahlias, Orchidee, of eender welke andere bloemsoorten, dan kun je zelf aan de slag gaan! In dit filmpje kun je zien hoe makkelijk het is, oefening baart kunst, dus aan de slag zou ik zeggen!

Zelf een bruidsboeket maken van Hortensia of Dahlia

Zie de voorbeelden hoe simpel het is. Alles wat je nodig hebt is Hortensia’s of Dahlia’s echte of kunst, ijzerdraad, decoratielinten, en een rol decoratietakken.

Diy bruidsboeket hortensia

Zelf een bruidsboeket maken

Zelf een boeket maken van zijde bloemen? De mooiste zijde bloemen vindt je bij goedkoop-bloemschikken