bedankjes-zelf-maken

Maak je huwelijksbedankjes zelf

We hebben de leukste tips voor het maken van je eigen unieke huwelijksbedankjes.
Het kost wel wat tijd, maar dan heb je ook iets unieks.Met de volgende materialen maak je zelf de leukste bedankjes.

Tule, lege doosje, lint en kaartjes. Koop leuk snoepgoed zoals vruchtenhartjes, suikerbonen, rode snoephartjes, of wat voor snoep ook.Je hoeft het alleen maar in het doosje te doen, of in de tule te wikkelen.
Een leuk lint erop, met een naamkaartje en je hebt een hartstikke leuk bedankjes voor 25 eurocent.

Maar ook met lege blikken, of glazen potten maak je iets leuks.

Koop in een tuincentrum allerlei kruiden, en pot deze in de blikken of potten.
Een kaartje eraan waar je de specerijen voor kan gebruiken, of verzin een leuk recept voor de kruiden. Je kan er ook terra potjes voor kopen.
De kruiden als ze nog klein zijn kosten bij een tuincentrum ongeveer 50 cent, een rood stenen potje 35 cent. Leuk is ook om er tulpenbollen in te zetten, hier moet je wel een paar maanden van te voren mee beginnen zodat het groen van de bollen al uitschiet. Je maakt een tulp van rood papier, en deze steek je in het groen.Je kan natuurlijk ook narcissen of blauwe druifjes nemen. Zeker als je een voorjaarsbruiloft hebt een erg leuk idee.

Tips en voorbeelden voor het maken van bedankjes

Deze bedankjes zijn zo leuk en schattig en je maakt ze in een handomdraai zelf. het enige wat je nodig hebt is een tang-schaar-papier-vetplantjes-labeltjes-touw- en een pen. En je maakt ze voor ongeveer 1 euro. Je kan ze ruim voor je bruiloft maken, want de vetplantjes blijven wel 14 dagen zonder water mooi.

1. Snijd de plastic potten, zodat elke vetplant los staat (houd het in zijn eigen plastic pot).

2. Knip het papier op maat.

3. Wikkel het papier om de plant heen.

bedankjes

Neem een label schrijf de naam van de gasten erop, en bind het vast met een touwtje

uniek bedankjes

Zoals je ziet is het in een paar tellen klaar, en je zult je gasten verassen met een bijzonder uniek bedankje.

Artikelen huwelijksedankjes

Bedankjes

Bedankjes Online

Het huwelijks-bedankje het leukste van de trouwartikelen. Het feest is voorbij, op de tafel pronken de leukste trouw-bedankjes die je

Voorbeeld teksten bedankjes

Bedankjes voorbeeld teksten

De leukste teksten voor de bedankjes Vaak zoek je een origineel bedankje voor je bruiloft, met een originele tekst erbij.

tips bedankjes

Tips trouwbedankjes

Wel of geen huwelijksbedankje? Waar of niet waar, de beste huwelijksbedankjes zijn die welke van tevoren zijn gepland. True! Hetdiy-bedankjes

Geef een bloemetje mee!

Dit bedankje is erg eenvoudig te maken, koop een stevig vel papier,en rol het op als een frietzakje. Koop leuke droogbloemen en maak daar hele kleine boeketjes van, je bind ze met een lintje aan elkaar, bedankkaartje eraan en klaar. Zet deze bloemen op de tafels, zo heb je een mooie tafelversiering, en de gasten mogen het nadien mee naar huis nemen. Je kan ze ook tijdens het diner op tafel zetten.

huwelijksbedankjes-diy

Snoepgoed doet het altijd goed

Deze bedankjes zijn versierd met uitgerekte letters. Print een monogram op rechthoekig papier. Wikkel kartonnen kokers met lagen van tissuepapier; buitenste laag met monogram papier, en veilig met dubbelzijdige tape. Bind aan het ene uiteinde zigzagband. Vullen met snoep, en het snoepje is klaar.

diy-huwelijksbedankje

Zie deze leuke lolliestandaard

Je kunt de leukste lollies met jullie eigen opdruk kopen bij Besweet. De houder maak je zelf van piepschuim, je verft het in je favoriete kleur, en steek de lollies in de houder. Je kan ook bi de snoekzaak leuke lollies kopen in hartvormen,bloemvormen, en alle kleuren zin te verkrigen. Bi jamin zul je zeker slagen voor de leukste lollies.