Food truck

Wat zijn de bruiloft trends voor 2019

Als je van plan bent om te trouwen in 2019, doe je waarschijnlijk al veel onderzoek naar wat er het komende jaar gaat gebeuren voor bruiloften. Maar hoe zit het met de trends voor 2019? Er zijn nogal wat trouwtrends die volgend jaar hun plaats op de must-have-lijst verliezen. We hebben hier wat trends die voor 2019 hot zijn.

First Look

Voel je niet onder druk gezet om een ​​eerste blik te werpen, Gasten willen meer en meer je opwinding zien ook de eerste keer dat je elkaar  ziet! En het geeft verbluffend mooie spontane foto’s.
Lege ruimtes

Met het hedendaagse paar zo druk als ze zijn, verwachten all-inclusive opties echt hun intrek in 2019 . De dagen dat bruiden hun Pinterest borden overgieten en daarna talloze uren doorbrengen met het onderzoeken van alle denkbare opties, lopen ten einde. Ze zien dat all-inclusive niet betekent dat ze alleen de standaard dingen krijgen en ze zijn vastbesloten om minder beslissingen te nemen, doordat alles aanwezig is in de locatie.

Industriele lege ruimte trends bruiloft

Ivoor en witte bruidsjurken

Hoewel ivoor en wit de meest beschikbare kleuren in trouwjurken zijn, zien we dat steeds meer bruiden aangetrokken worden tot gekleurde jurken. Er zijn bruiden die een totale verschuiving van witte naar een zwarte of roe bruidsjurk willen en er zijn anderen die alleen maar een vleugje kleur willen door een gekleurde voering te kiezen zoals blush of een lavendel onder kant. Gekleurde trouwjurken zijn zowel uniek als boeiend.

Gekleurde bruidsjurken

Palmbladen

Reuze palmbladen waren al een grote trend voor de bruiloften van 2017 en 2018, maar voor 2019 zal de tropische trend het best tot uiting komen met de king protea,  pastelkleurige orchideeën en funky anthuriums.

bloemen trends

Rustieke ruimtes

Het rustieke concept evolueert, dus we zullen minder gipskruid en jute zien, en maken meer plaats voor een verfijnde look die meer ruimte laat voor elegantie. We verwachten dat bruiloften naar een industriële look zullen evolueren, met de nadruk op onbewerkte ruimtes gevuld met metalen en harde lijnen, gecombineerd met weelderig groen en zachte bloemen voor balans.

Industriele ruimte

Pastel en koper

Koper en pastels zijn uit, en heldere rijke kleuren in alle aspecten van het decor die op de voorgrond treden in de vorm van tafelinstellingen, kaarsen, linnengoed en, natuurlijk bloemen.

Sterretjes

Sterretjes voor de grote uitgang zijn echt niet meer in. Wil iemand echt vuur in de handen van een stel dronken gasten geven? Ik denk het niet!

Blush roze en goud

Ze zijn prachtig, maar ik denk dat ze aan hun terugkeer zijn. We zullen volgend jaar meer neutrale paletten zien gepaard met diep blauw en juweeltinten.

bruiloft kleur blauwe juweeltonen

Seizoens kleuren

Bruiden kiezen niet meer zo zeer voor de kleuren en bloemen van het seizoen. In plaats daarvan kunnen bruiden kiezen voor turquoise bruiloften in de herfst in plaats van de normale herfsttinten.

Herfst bruiloft trends

Late night snacks

Stellen kiezen voor late night snacks of een extra speciaal of creatief dessert in plaats van bedankjes, zodat hun gasten nog meer plezier kunnen hebben op het moment van het feest.

Late night snacks

Naakte bruidstaarten en tafels

2019 is het jaar voor elegante zaken en zal meer ingewikkelde ontwerpen terugbrengen naar de taartindustrie. En hoewel boerderijtafels de laatste jaren een belangrijk onderdeel zijn geweest, kiezen paren nu meer voor luxe tafellinnen om hun tafels te versieren.

Trends bruidstart

Traditionele auto’s

Traditionele auto’s zullen minder populair zijn in 2019, brandweerwagens, Tesla’s, of gewoon je eigen auto uitgedost met bloemen en linten in plaats van luxe limousines.

Trends trouwauto

Traditionele buffetten

Terwijl buffetten nooit volledig zullen verdwijnen, denk ik dat koppels het eten meer zullen verspreiden door meer stations te creëren. Dit geeft meer vrijheid voor gasten en door het hebben van meerdere hoekjes met eten zoals, beenham, pizza’s of salade’s, heeft de gast de keuze om te halen wat hij lekker vindt.

eten bruiloft trends

Groen

De afgelopen twee jaar ging het alleen om groen, alleen om geld te besparen voor je bruilofte of om een ​​meeslepende tuinervaring te creëren. Voor 2019 zien we meer koppels die veel weelderige, mooie bloemen willen in plaats van al het groen.

Fotohokjes

We hebben allemaal op zijn minst een dozijn bruiloften gehad met een fotocabine en ze verliezen hun glans. In plaats daarvan zullen we meer video hokjes, virtual reality en andere details zien die zich lenen voor gastervaring zoals mobiele bars, bestelwagens en zelfs een tapas truck.

Food truck