volkswagenbus

Een Photo booth is een goede keuze voor een bruiloft
In het tijdperk van bruiloftshashs en bruids-selfies is het geen wonder dat trouwfotohokjes de afgelopen jaren enorm populair zijn geworden. Fotocabines op bruiloften zijn geschikt voor zowel chique, casual, Boho, festival bruiloften en noem maar op…. er is gewoon iets magisch dat zich voordoet wanneer je gasten zich laten uitdrukken, ongeacht de omgeving (en vooral wanneer er leuke rekwisieten bij betrokken zijn). Als je nog steeds twijfelt of een trouwfotohokje iets voor jou is, zijn hier 5 redenen die je beslissing kunnen beïnvloeden.1. VERMAAKWAARDE

De kans is groot dat je wilt dat je bruiloft leuk is voor iedereen. Natuurlijk heb je een geweldige DJ geboekt en ben je van plan om de cocktails te laten stromen, maar dansen is niet voor iedereen, en als je kinderen en tieners hebt, wil je ze ook bezig houden! Een fotocabine op je bruiloft geeft je gasten de gelegenheid om een ​​pose na te leggen na de YMCA, maar vóór de Macarena. en is gegarandeerd een geweldige bron van entertainment. Ik daag je uit om niet te schaterlachen terwijl je kijkt hoe oma de snor gebruikt.

2. DOE JEZELF EEN PLEZIER

Hoeveel huwelijken heb je bijgewoond waar ze je “bedanken” voor het komen met een zak snoep? Natuurlijk wil je je gasten bedanken voor het delen van je grote dag, maar doe af met het cliché en schenk je gasten een gepersonaliseerde fotostrip die laat zien hoeveel plezier ze hebben gehad tijdens je bruiloft met fotocabines. Voeg je trouwdatum en logo toe om ervoor te zorgen dat ze zich precies herinneren waar ze zich bevonden toen ze die grote goofy glimlach over hun gezicht hadden geplakt.

3. MAAK HERINNERINGEN

Je hebt een professionele fotograaf ingehuurd om de herinneringen van je grote dag vast te leggen, vanaf het moment dat je door het gangpad loopt, naar je eerste dans en alles daartussenin. Maar hoe zit het met oom Willem die een vredesteken laat knipperen terwijl hij een veren boa draagt? Een trouwfotohokje creëert en legt herinneringen vast die je anders misschien niet had, en print meteen een aandenken voor diegenen die het zich altijd zullen herinneren.

4. NIET GEPLANDE FOTO’S

Geposte foto’s van jou en je nieuwe man of vrouw zijn geweldig, en de familiefoto’s die de fotograaf op julie grote dag vastlegt, zullen voor altijd speciaal zijn, maar er is een enorme waarde in het hebben van een aantal onverharde, niet geplande, niet bewerkte foto’s van je dag. Dus pak vader en moeder vast en leg een geïmproviseerde familiefoto vast, of ontmoet je beste vriendinnen of vrienden in het fotohok voor een maffe fotoshoot; geloof me, je zult er geen spijt van krijgen.

5. BRENG MENSEN SAMEN

De tafel indeling die je misschien zorgvuldig hebt voorbereid, zorgt vaak voor ongemakkelijke momenten en gesprekken. Vertrouw me, niets brengt mensen samen zoals de opstelling voor de fotocabine. Hier is waar tante Nellie en je vriend Kees van je werk zullen ontdekken dat ze allebei iets hebben met Elvis Presley, en hoge cijfers gooien telkens wanneer een van zijn liedjes verschijnt.

Bij een bruiloft met een fotocabine zullen mensen nog lang napraten over dat gezellige fotohokje!

Wat dacht je van een te gekke photo-booth in een omgetoverd volkswagenbusje met rekwisieten aanwezig, meer informatie vindt je hier.

Photobooth-volkswagenbus

Het huren van een fotohokje voor je bruiloft is tegenwoordig een van de meest populaire dingen om te hebben op je bruiloft. Het biedt niet alleen heel veel plezier, het zorgt er ook voor dat er een hoop fantastische foto’s zijn waarop je terugkijkt als herinnering aan je speciale dag.

Omdat er geen fotograaf aan te pas komt, zijn de mensen die de photobooth gebruiken veel natuurlijker en ongeremd en voelen ze zich veilig binnen de grenzen van de cabine. Dit stelt mensen in staat om gek te doen, en dat resulteert in foto’s die een veel natuurlijkere weergave van je dag geven dan de gemaakte en geposeerde foto’s. Met de toevoeging van een doos met gekke verkleedpruiken, kleding en snorren, zullen jij en je gasten het absoluut naar de zin hebben.

Meer leuke artikelen