corsages-bruiloft

Iedereen kent natuurlijk de corsages, maar vaak zijn ze saai en lijken ze allemaal op elkaar. Iedereen loopt met dezelfde kleur en bloemen, en vaak zijn ze zo zwaar,dat ze helemaal door gaan hangen. Probeer niet alleen met je bruidsboeket trendy te zijn, maar geef je gasten ook een aparte corsage. Er zijn zoveel mogelijkheden, en je hebt vaak maar één klein bloemetje nodig.

Probeer iets anders als bloemen

Probeer te variëren met satijnen lintjes, kristallen, stras, veren en noem maar op. Voor degene die geen echte bloemen willen maar zijde zijn er ook volop creaties mogelijk van vlindertjes tot veren. Ook erg leuk is om de dames iets anders te geven als de heren. Neem voor de dames een mooie elegante corsage met pareltjes of strass steentjes. Ook de bruidegom mag best in het zonnetje worden gezet met een opvallende trendy hippe corsage. We geven je leuke voorbeelden.

corsage-houder

Tips voor trendy corsages

Erg apart zijn deze houdertjes. Je kunt deze bestellen bij Flower-art

Zijden corsage

Zijden corsages zijn net zo realistisch, adembenemend mooi en romantisch als echte bloemen corsage die je kunt kopen. Waarom zou je een dure, verse bruidscorsage kopen als deze aan het einde van de dag dood is? Zijden corsage’s worden gemaakt met kwaliteit in het achterhoofd en zijn beschikbaar voor minder dan wat het je zou kosten om ze zelf te maken. En … je zult ze een heel leven koesteren! Zijden corages zijn er bij goedkoop-bloemschikken al vanaf € 1.29 tot 3.29.

 
 

zijden corsage

Ook voor de bruidegom kun je iets heel aparts maken door mooi lint te gebruiken, Vooral goudtinten, ivoortinten zijn erg mooi. Je kunt de kleur van de stropdas weer gebruiken voor de kleur van het lint maar ook kleine pareltjes of kristallen doen het erg goed.

corsage-bruidegomcorsage-bruidegom

aparte-corsages

Deze kleine corsages zijn handig op te spelden, en zullen niet zo makkelijk topzwaar worden.

kleine-corsage

gemengde-corsgaes