Apart-bruidsboeket

Nieuwe trends bijzondere bruidsboeketten.

Het is alweer een tijdje geleden dat boeketten een make-over kregen, dus gingen we eens op zoek naar wat nieuwe ideeën.
Op zoek naar dat laatste ingrediënt om je boeket op te laten vallen? Denk aan buiten en aan de tuin-inspiratie hieruit komen vaak de meest onverwachte plaatjes. We hebben de nieuwste trends voor bijzondere bruidsboeketten. 

bruidsboeket-met-veren

Unieke bruidsboeketten met bloemen en veren

Een aantal mooie veren kan de hele sfeer van een boeket veranderen. Om een rustieke stijl te bereiken, probeer fazant veren.
Hun zwarte en bruine kleur patroon is opvallend, en de speer vorm zal een onverwachte silhouet creëren. Als je gaat voor glamour zullen struisvogelveren
dramatische volume en ouderwetse charme hebben. Wil je een meer ongebruikelijk detail? Probeer iriserende pauwen veren voor extra diepte.
Schone witte veren met goud gedompelde tips zijn grillig en ingetogen en geven een perfect boho-chic beeld.
Een grote pro voor het gebruik van veren is dat ze zo licht als een veertje zijn. Dus je kan zoveel toevoegen als je zelf mooi vind.

bruidsboeket-met-fruit

Bruidsboeket met fruit en groenten

De boerderij beweging is in volle gang, en als gevolg daarvan, zijn mensen zich meer bewust van de lokale producten.
Bladgroenten zoals boerenkool, kool en snijbiet zijn allemaal mooi vervangers voor weelderige blikvangers in je bruidsboeket. Als het gaat om het maken van een statement,
half gesneden fruit zoals granaatappels of vijgen toe te voegen is een nieuw architectonisch element voor textuur in het boeket.
Fruit en groenten zijn meestal water, zodat ze wel wat gewicht toe voegen aan je bruidsboeket. Je zult dat gevoel niet hebben de eerste minuut,
maar na 30 minuten poseren voor foto’s, zal het erg zwaar worden. Natuurlijk moet je wel oppassen met bepaalde soorten fruit zoals kersen, dat ze niet stuk gaan, en afgeven op je bruidsjurk.

bruidsboeket-vetplanten

Bruidsboeket met luchtplanten vetplanten en protea

Grillige bruidsboeketten met lucht planten en koning Protea.
Naast het betaalbare prijskaartje, is een van de meest populaire redenen om vetplanten te nemen hun structurele diversiteit.
Sommige soorten, zoals bij de Echeveria, groeien bladeren in strakke rozetten die meteen een bloemachtige uiterlijk geven. Anderen, zoals Sedum en burrito, groeien prachtige stengels die een mooie toevoeging zijn aan een trapsgewijs boeket.
Voor een meer grillige look zijn lucht planten zoals Tillandsia vergelijkbaar met vetplanten voordeel dat ze heel weinig water nodig hebben.
De Protea kent vele soorten, en is misschien wel een van de meest decoratieve voor je bruidsboeket.

Bruidsboeket met katoen en bessen

Bruidsboeket met katoen en bessen

Een paar katoenen slierten zijn perfect voor een winter feest. Ga voor een witte look met pioenen voor een romantische sfeer, of speel met de ronde vormen met ranonkel, bessen en Kogeldistels.
Denk aan het verpakken van de stengels van het boeket met ruwe zijde lint.

bruidsboeket-kruiden

Bruidsboeket met kruiden

Kruiden variëren in kleur, textuur en grootte, waardoor ze een goede optie zijn. Een bekend voordeel? Ze kunnen stemmingsveranderende aroma’s verstrekken, afhankelijk van de variant die u kiest.
Munt en lavendel, bijvoorbeeld, zijn nauw verbonden met een kalmerend effect, terwijl kattenkruid de muggen afweert.
Of kies kruiden op basis van hun sentimentele betekenis: Peterselie nodigt festiviteit, basilicum betekent goede wensen en dille weert kwaad.
Wil je wat kleur? Overweeg bloeiende kruiden zoals moederkruid, kleine madeliefjes, of Moerasspirea die wit schuimend ogende bloemen heeft.

bruidsboeket-granen

Bruidsboeket met granen en grassen

Van duingras organische rietjes van graan en grassen zijn perfect geschikt voor een scala van bruiloft thema’s.
Voor een strandhuwelijk kijk uit naar blauwe lyme of getuft gras voor een lange en piekerige aanvulling op je boeket vorm.
Of vraag je bloemist om creatief boeket uit een handvol strengen te krijgen van tarwe, koren, gerst en siergrassen.