Bruidsboeket met dahlias

Dahlia’s zijn misschien wel één van de oudste bloemsoorten, maar worden vaak vergeten.
Van zacht en delicaat blush roze en weelderig dramatische rood, wit, geel, paars, oranje, vult de dahlia vrijwel elk kleurenschema, het is een van de weinige bloemen die zoveel kleurennuances heeft.

Bovenop de overvloed aan kleuren wordt de dahlia geleverd in een breed scala soorten, elk met zijn eigen unieke vorm en grootte, en met prachtige bloemblaadje, dus in wezen leent deze schitterende bloem zich voor alle maten en soorten bruidsboeketten. Met de Dahlia kan je geweldig decoreren, twee of drie bloemen in een vaas, en je hebt een opvallend mooi arrangement! 

History van de Dahlia

De Dahlia heeft een rijke historische en symbolische achtergrond. Tijdens de Victoriaanse tijd, werd de dahlia gegeven als gevoelens van waardigheid en elegantie, en werd beschouwd als een symbool van een verbintenis en een duurzame band. De verschillende vormen en kleuren werden ook gebruikt om iemands emoties te uiten, dus met deze prachtige Dahlia’s heb je een boeket vol geluk en kleur. En met tientallen variëteiten die geteeld worden, is er geen gebrek aan opties om uit te kiezen om een ​​look te vinden die je leuk vindt voor je trouwdag. Een eeuwige favoriet is de Café au Lait dahlia, die verkrijgbaar is in room-roze, blush, perzik-ivoor en rozen tinten en is geliefd vanwege zijn enorme grootte.


Combineren

Deze bloem laat zich makkelijk combineren met andere bloemen, denk aan Rozen, Pioenen, Ranonkels, Ridderspoor, Astilbe, te veel om op te noemen. Ook in combinatie met Zinea welke veel lijkt op de Dahlia. Bekijk de leuke voorbeelden van een bruidsboeket met Dahlia’s.

Met tal van verschillende soorten, waaronder enkelbloemige, waterlelie vormen, bolvormige en cactus-dahlia’s, zul je vast en zeker een kleur en vorm vinden die je leuk vindt.

Laat je inspireren door de leuke voorbeelden van bruidsboeket met Dahlia’s