linten in je bruidsboeket

Linten in je bruidsboeket

We waren meteen om bij het zien van deze bruidsboeketten, de trend van linten in je boeket. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar in werkelijkheid is het een van de mooiste dingen die je deze week zult zien!


Een dicht opeengepakte bos bloemen, met tientallen linten die naar beneden op de grond of halverwege je trouwjurk vallen. Iets mooiers kun je je niet voorstellen.
Dit is vooral prachtig wanneer er een lichte bries waait op je trouwdag die door de linten wappert.
Om te beginnen, kunt je een lint in één enkele kleur nemen die de bloemen een aanvulling in je boeket geeft om multi-gekleurde bloemen te kiezen.
Of juist meerdere kleuren linten in een boeket wat één kleur heeft.We zijn ook gek op boeketten met veel bladeren en groen, waar de linten prachtig tot zijn recht komen. Bladeren als varens, eucalyptus takken en herfstbladeren werken prachtig, en voeg er een mooi organisch of rustiek element aan toe.
De breedte van de band speelt een grote rol. Dunne piekerige linten werken goed bij vrouwelijke, sprookjesachtige bruiloften.
Dikke linten geven meer eenvoud.
Ook kan je de stelen van je bruidsboeket inpakken met linten, en hier mooie applicaties op maken zoals pareltjes, of strass.
Je kan zo je hele bruiloft thema voortzetten met linten als backgrounds, decoratie, of laat je vrienden en familie met linten aan stokken zwaaien bij het stadhuis.

Linten in je bruidsboeket