bedrijven voor zaaldecoratie en decoratie bruiloft

feest decoratie

Zoek je een styliste voor je bruiloft iemand die jou feestzaal omtoverd tot iets persoonlijks iets unieks. Of alleen iemand die gespecialiceerd is in tafeldecoraties? We zien het steeds meer bruidsparen willen een mooie entourage een perfect gedekte tafel, en een feestzaal om van te dromen. Er komen steeds meer bedrijven die dit voor jullie kunnen waarmaken die alle spullen in huis hebben. Zo hoef je zelf niet eenmalig alles te kopen, maar huur je het eigenlijk voor één dag. Deze bedrijven weten ook als geen ander hoe ze een zaal , feestlocaties, of trouwlocatie kunnen omtoveren tot een prachtig decor. Hieronder vind je bedrijven die je bruiloft decoratie uit handen kunnen nemen.

Lampionnenlampionnen Allerlei verschillende maten lampionnen in verschillende kleuren. Zoals een roze lampion, paarse lampion, groene lampion, blauwe lampion, rode lampion, gele lampion. De lampion is tevens te verlichten door middel van een led lampje.
Bekijk onze site voor de mogelijkheden. Wij hebben ook reeds samengestelde Combinatie pakketten tegen aantrekkelijke kortingen. www.lampion-lampionnen.nl

 

Maar de nieuwste trend is wel je feestzaal een persoonlijk tintje geven.

Gekozen tot de beste webshop met meer dan 1500 artikelen om je bruiloft nog persoonlijker te maken is weddingdeco.nl. Zij omporteren de mooiste producten uit de hele wereld, om zo jou bruiloft te personaliseren. Je hoeft het hele internet niet meer af te struinen, maar laat je inspireren door de prachtige voorbeelden. Of het nu gaat om bruiloftbanners, linten, pompoms, striikken, of stoeldecoraties, je vindt het hier allemaal.

info

ballonnenPompoms Pinatas papieren bloemen

In Style Styling & Verhuur

In Style Styling & Decoraties is een verhuurbedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van unieke huwelijksdecoraties in verschillende kleuren en thema’s.

info

LedFurniture

Uw verhuurpartner in trendy en uniek design meubilair! LedFurniture zorgt voor een gegarandeerd succes. Leuke trendy Statafels, Bars, Loungebanken, Stoelen, Tafels, Barkrukken, Decoratie. Alles voor de aankleding van uw bruiloft..

info