Ringkussens bruiloft

Ringdragers en ringkussens

Voor sommige bruidsparen is het hebben van kinderen bij hun bruiloft een must. Andere bruidsparen willen beslist een kinderloze bruiloft. Voor degenen onder jullie die zelf kinderen hebben, of andere kleine bengels uitnodigen, met name een onstuimige kleine ringdrager, wil je graag weten hoe je het beste de ringen door het gangpad krijgt? Misschien met een traditioneel ringkussen, of wellicht heb je een andere leuk alternatief voor de kleine ringdragers.

Hoe kies ik mijn ringdrager?

Als je een kleine jongen in je familie of vriendenkring hebt of natuurlijk je eigen kleine bengeltje, kan dat jouw man zijn! Hoewel de keuze helemaal aan jullie is, zijn de meeste bruidsparen op zoek naar een jongen die oud genoeg is om alleen door het gangpad te lopen, maar nog steeds schattig genoeg is om tonnen uitroepen op te wekken wanneer hij aan zijn taken begint. Ze zijn meestal jonger dan 8 en minstens 3 jaar oud, en ze zijn zelfverzekerd genoeg om zich tussen de stoelen te begeven zonder onderweg een volledige dropdown te hebben.
Tegenwoordig is er veel minder formaliteit en veel meer creativiteit waar het gaat om ringdragers. Van grootouders tot honden , alles kan.

Waar is een ringdrager precies verantwoordelijk voor?

Je wilt je kleine man niet overbelasten, of hij nu een menselijk deel van de familie is of op vier benen loopt. Meer dan waarschijnlijk heb je hem gekozen omdat hij schattig is, dus dat is zijn taak. Hij is er gewoon om een ​​paar “oohs” en “ahhhs” te maken en mensen te overdonderen. Zijn taak is om je dag goed te beginnen!

Hoe kies ik de juiste outfit?

Voor het grootste deel is een bruiloft met een ringdrager op zijn minst een beetje traditioneel. Zelfs als er geen kerk is, is er waarschijnlijk een gangpad, een kleurenschema en een bepaald gevoel dat je wilt overbrengen. Denk er niet te veel over na! Als je een rustieke landelijke bruiloft hebt, gebruik dat dan als uitgangspunt. Als je bruidsjonkers allemaal in een witte outfit over de rode loper lopen, begin dan daar. De kleine man is gewoon een reflectie op de rest van de bruiloft. De kleding van de kleine jongens zijn veel gemakkelijker te kiezen dan je misschien denkt, en wanneer je de perfecte kleine jongen in zijn perfecte kleine pakje hebt gestoken, maak je uiteindelijk alleen maar een weg voor de perfecte foto’s!

Het ringkussen

Traditioneel wordt een kussen gebruikt om een ​​set ringen vast te binden terwijl de ringdrager het door het gangpad draagt. Je kunt creatief zijn met dit “kussen” en er echt alles van maken wat je maar wilt. Bol biedt veel leuke ringkussens voor een mooie prijs, of je kunt altijd je eigen ringkussen maken.

De ringen bevestigen

In de meeste gevallen is er linten of touw om de ringen op hun plaats op het kussen te houden. Vaak word er een nep set ringen aan het kussen bevestigd. Je kunt eenvoudig (nep) zilveren of gouden ringen kopen bij bijna elke sieradenwinkel. Voor foto’s kun je de nep ringen die aan het kussen zijn bevestigd altijd eenvoudig opnieuw bevestigen voor de echte.

Zijn er geen andere opties als een ringkussen?

Natuurlijk zijn er volop opties! De perfecte kleine ringdrager kan die mooie ringen op elke gewenste manier door het gangpad brengen! We hebben nog meer leuke voorbeelden voor alternatie ringdragers om je eigen persoonlijke stijl aan te passen, en er zijn talloze manieren waarop je de ideeën  kunt gebruiken om je eigen perfecte dag te vormen! Een strandhuwelijk? Overweeg het gebruik van grote schelpen! Ben je dol op lezen? Koop een extra exemplaar van je favoriete boek en snijd het midden uit. Je kleine ringdrager kan het boek door het gangpad naar beneden halen en het openen als hij in de gelegenheid is. Heb je een speciale geur? Wikkel de ring om de fles en stuur hem door het gangpad met een geurwaardige stijl. Of stuur je kleine man uitgerust met een security koffer door het gangpad.

ring security koffer

Wie moet de ringen bewaren

Als je nepringen gebruikt (of geen ringdrager hebt), moet je ervoor zorgen dat de getuige de ringen in zijn zak heeft. Het kan ook het grotere bruidsmeisje of de groomsmen. Het maakt niet uit wie ze vasthoudt, zorg ervoor dat ze zich op een veilige plek bevinden (duh), uit de doos of tas waarin ze zijn binnengekomen en NIET in iemands hand. Wanneer de meeste mensen nerveus of opgewonden raken, zullen hun handen meer zweten dan normaal. Dit is gemakkelijk voor de meeste mannen die meestal een zak ergens in hun kleding hebben. Het bruidsmeisje heeft meestal geen zakken. Daarom bewaar de ringen nooit los, maar altijd in een doosje.

De ringen omdoen

Er is een trucje dat als je voor de ceremonie een beetje babypoeder op je ringvinger doet, de ring gemakkelijk op je vinger schuift (zolang het natuurlijk de juiste maat is).