10 alternatieven voor het ringkussen

10 alternatieven voor het ringkussen

Je ziet niet veel ringkussens meer. Tegenwoordig is het klassieke ringkussen vervangen door marmeren schalen, gepersonaliseerde houten kisten, glazen boxen of mooie fluwelen dozen. We hebben 10 leuke alternatieven gevonden om je ringen door het gangpad te dragen.

En we houden van het idee van bruidsparen die een bruiloftsherinnering maken met te gekke ringboxen, vazen en dozen die ze kiezen om hun trouwringen door het gangpad te krijgen.

We hebben een paar leuke tips.

Als kleine handen je ringkussen of ringbox dragen, zorg er dan voor dat je er een krijgt met linten zodat je kostbare nieuwe trouwringen niet verloren gaan! Evenzo, als je een decoratieve doos kiest die tijdens je ceremonie te zien is, zorg dan dat de ceremoniemeester de ringen op het laatste moment erin legt, zodat ze niet zonder toezicht buiten zitten.

En tot slot, voor iets dat je koestert, maar waar je ook gebruik van kunt maken, kies misschien een ringbox waarmee je als je reist of slaapt, je iets hebt om je ringen veilig op te bergen, maar het brengt steeds ook weer een lach naar je gezicht want het herinnert je aan je trouwdag, elke keer dat je het ziet.

Dus ben je van plan een coole ring box voor je trouwringen te kopen, bekijk deze leuke alternatieve voor ringkussens voor je ceremonie.

Geode trouwringen doos

Deze trouwringenbox van geode is een perfecte trouwringen box, om je trouwringen een leven lang in te bewaren. En prachtig als de bruidegom het doosje uit zijn broekzak tovert.

Houten ringbox

Deze trouwringen box van hout uit een boomstam gesneden, is prachtig als de kinderen de ringen door het gangpad dragen.

Ringbox zeeschelp

Hoe prachtig deze ring box van een schelp. Zeker als je een nautisch thema hebt, een blijvende herinnering voor de trouwringen.

Fluwelen ringbox

Deze fluwelen trouwringen doosjes zijn al jarenlang een favoriet. We kennen het nog van onze grootouders, en zal zeker een klassieker blijven.

Trouwringen doos messing

Deze messing trouwringen box straalt alle klasse uit, aan de binnenzijde kun je hem nog bekleden met witte stof.

Trouwringouder macarons

Hoe leuk zijn deze trouwring houders van Macarons. Zeker als je de bruidstaart ook van heerlijke Macarons hebt!

Trouwringen schotel

Deze trouwring schotel is gegraveerd met de eigen initialen, geweldig voor de ceremonie om de trouwringen naar voren te dragen.

Ringdoos boeken

Dit boek is speciaal gemaakt om de ringen naar voren te dragen. Je kunt het kant en klaar kopen. Maar je kunt ook één van jullie favoriete boeken nemen en het zelf maken.

Glazen ringbox

Deze geometrische ring dozen en boxen kennen we al een tijdje. Maar ze zijn er ook in rond, vierkant of ovaal.

trouwring drager zwaan

Hoe mooi en elegant is deze ring houder in de vorm van een zwaan. Ieder kind dat de ringen mag aangeven zal het graag koesteren en vasthouden.

Al deze ring houders en boxen maar nog veel meer leuke kunnen voordelig besteld worden bij Etsy

Ringkussen

Natuurlijk is het traditionele ringkussen nog steeds grote favoriet bij de meeste bruidsparen. Heb je kleine jongens als ringdragers is het meestal ook een veilige optie, omdat je de ringen aan een lint kunt vastmaken. We hebben enkele leuke voordelige ringkussens voor je gevonden.