Eco-trouwringen

Trouwringen uit Ecologisch Goud

Er word in Nederland nogal wat aan gouden ringen om de vingers geschoven, want trouwringen zijn een van de meest belangrijk onderdelen van een bruiloft. Volg jij de nieuw eco trend? Draag dan milieu bewust een schitterende groene trouwring bij je huwelijk.

Eco en minder milieu belastende goud

Deze ringen zijn vervaardigd en gesmeden uit Ecologisch Goud of gerecycled zilver, en zo gefabriceerd dat het hele proces minder milieu belastende is, en ons ecosysteem zo min mogelijk aantast. Er word b.v. geen gebruik gemaakt van Explosief, Cyanide of Kwik bij het winnen en het zuiveren van dit edelmetaal. Dit zijn de meest schadelijke stoffen voor mens en omgeving, maar vooral voor de goudmijnwerkers. Bovendien worden deze mijnwerkers op een eerlijke manier beloont voor hun eco verantwoord werk.

Goud recycling goed voor het milieu

Via geavanceerde technieken wordt Edelmetaal van gebruikte sieraden herwerkt en geanalyseerd door goudsmederij
gecertificeerde ateliers. Uiteindelijk wordt het goud opnieuw hergebruikt voor o.a. trouwringen. Hierdoor wordt het milieu minimaal belast en zijn je oude vintage ringen of sieraden goud waard bij juweliers.

De echte eco groene trouwringen

Wil je een eche eco groene trouwring of verlovingsring vraag dan aan de goudsmid of juwelier bij jouw in de buurt of deze b.v. Oro Verde goud wil gebruiken om jullie ringen te smeden. Je kunt ook kant een klare eco label ringen uitzoeken van prachtig Oro Verde goud, die in Nederland te verkrijgen zijn. Door deze sociaal verantwoorde en milieu bewuste onderdelen toe te passen bij je mooiste dag, ben jij op weg naar de perfect groene bruiloft en dragen jullie beiden voor eeuwig misschien wel de mooiste eco groen trouwringen.

Het eco groen goudpoeder prijs en info

Bij aankoop van verantwoorde groene gouden ringen zijn de prijzen 15% duurder dan het reguliere goud, omdat op dit moment nog te weinig vraag en aanbod is voor dit groen-goudpoeder. Maar beschouw deze iets duurdere aankoop van jullie eco trouwringen als een goed doel. Bij sommige goudsmid ateliers in Nederland krijg je bij een donatie van 15 euro een schitterende armbandje cadeau! Ontworpen door de bekendste sieradenontwerpster Bibi van der Velden. Veel succes!