Naupar-boot

TrouwringenCeremonie

ReceptieReceptie

Eten en drinkenDiner

feestfeest

Naupar Partyschip trouwlocatie

Met een grote verscheidenheid aan traditionele zeilschepen, meer dan 200.000 gasten per jaar en 16 thuishavens in Nederland, is NAUPAR de leidende partij in de chartervaart. Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties. Als enige in Nederland kunt u midden op het water, onder volle zeilen het Ja-woord geven.

Trouwen ijsselmeer
Als enige in Nederland biedt NAUPAR u de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven midden op het IJsselmeer, op de mooiste traditionele zeilschepen die onder Nederlandse vlag varen. Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties van de gemeente Lelystad. Met meer dan 60% van het IJsselmeer als grondgebied van de gemeente Lelystad,kunt u zelfs tot aan Enkhuizen uw trouwbelofte afleggen!

Trouwfeest
Blijft u met het schip in de haven liggen voor uw huwelijksfeest? Uw gasten kunnen dan gedurende het feest van en aan boord gaan. Of wilt u uw feest een persoonlijk tintje geven en kiest u ervoor om met het schip uit te varen en op een mooie plek buiten de haven voor anker te gaan voor een bruisend trouwfeest? Natuurlijk is het ook mogelijk met uw gasten het ruime sop te kiezen en tot in de late uurtjes op open water te feesten. Op een zwoele zomeravond dansen aan dek onder een schitterende sterrenhemel; een prachtige manier om uw huwelijksdag af te sluien.

Website