Trouwen

Informatie trouwen in Barneveld

Wilt u trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan? Dan moet u dit melden bij de gemeente waar u gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaat. Dit wordt melding voorgenomen huwelijk of melding voorgenomen geregistreerd partnerschap genoemd (voorheen ondertrouw). U kunt bij uw melding meteen de datum en locatie voor uw huwelijk of geregistreerd partnerschap reserveren. U regelt dit direct online.

Op welke dagen en hoe laat kun je trouwen in Barneveld?

U kunt in de gemeente Barneveld van maandag tot en met zaterdag trouwen. Doordeweeks kan dit van 10.00 tot 16.00 uur op elk heel uur. Op zaterdag kun je in het Oude Raadhuis tot uiterlijk 12.00 uur trouwen en op andere locaties tot uiterlijk 14.00 uur. In de gemeente Barneveld kunt u kiezen uit twee trouwlocaties: Het Oude Raadhuis en Huize De Schaffelaar.

Gratis trouwen

Op maandagmorgen om 09.00 uur en 09.30 uur is het mogelijk om kosteloos uw huwelijk of geregistreerd partnerschap te laten voltrekken.

Tarieven trouwen in Barneveld

overzicht kosten trouwen

Meer informatie gemeente Barneveld

Raadhuisplein 2,

3771 ER Barneveld,

T 14 0342 (netnummer niet nodig),

info@barneveld.nl 

Website: www.barneveld.nl

Trouwlocatie

Trouwlocaties in Barneveld

Trouwen op locatie

In de gemeente Barneveld is het naast de bovenstaande locatie mogelijk om op iedere locatie in de gemeente te trouwen. Voor trouwen op een vrije trouwlocatie zijn wel voorwaarden aan verbonden. Op jullie verzoek wordt een locatie aangewezen als trouwlocatie voor het huwelijk. Je sluit hiervoor samen met de eigenaar/beheerder van de locatie een overeenkomst. Deze overeenkomst kun je vinden op de website van de gemeente Barneveld. Let op: de overeenkomst moet minimaal drie maanden vóór de datum van de huwelijksvoltrekking zijn overlegd om tot aanwijzing als trouwlocatie over te kunnen gaan. Binnen 30 dagen na binnenkomst ontvang je een beslissing op uw verzoek.

BruidsmodeBruidsmode

The Bride Bruidsmode

Langstraat 59b 3771 BC Barneveld, Tel: 0342 – 418458

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

Chanty Mode moeder van de bruid

Koninginnelaan 4
3781 GL Voorthuizen
tel. 0342-472606

Kuijt Mode Kootwijkerbroek

Bruidstaarten-bakkersBruidstaart

Van Voorthuizen

v. Schaffelaarstraat 66, 3771 BW Barneveld Tel: 0342-422871

WeddingplannersWeddingplanners

Bruiloft-muziekBruiloft-muziek

Trouwfilm-videograafTrouwfilm-videograaf

Henk Ploeg

Schaapsveld 11 3773 ZH Barneveld, Tel: 0342 – 443590

The Adventure Weddings Barneveld

FeestlocatiesFeestlocaties