Trouwen in

Informatie trouwen in Arnhem

Arnhem heeft veel potentiële leveranciers die je bijstaan op je bruiloft. Een tigtal weddingplanners, DJ, en de beste trouwfotografen. Dus waarom zou je verder zoeken. Leveranciers uit je eigen regio is vaak goedkoper en makkelijker. Aan bruidsmode in deze stad niets te kort, en ook heb je een groot aantal te gekke bruidsvisagisten voor je bruidsmake-up en bruidskapsel. Ook de videograaf voor je bruiloft is goed vertegenwoordigd, en zelf bloemisten voor je bruidsboeket. Van trouwkostuum tot bruidsmode en de catering voor je bruiloft is allemaal aanwezig in Arnhem. En ook aan trouwlocaties heb je volop keuze!

Locatie naar uw eigen keuze

In Arnhem kunt u ook kiezen voor een locatie die niet als vaste locatie is aangewezen.

Dit wordt een ‘vrije locatie’ genoemd. Voorbeelden van vrije locaties zijn: het café om de hoek, uw eigen huiskamer of een feestzaal. Een vrije locatie moet altijd in de gemeente Arnhem liggen.
Als u een locatie heeft gekozen en u bent zeker van de datum en het tijdstip, maakt u eerst een afspraak met de eigenaar van de trouwlocatie. Als dat is gelukt, kunt u met ons een afspraak maken voor de ceremonie.

De locatie dient te voldoen aan de eisen van openbare orde en goede zeden.

Een vrije locatie kunt u aanvragen door middel van het het aanvraagformulier. Dit formulier kunt u inleveren bij uw melding.

Tijden en tarieven Arnhem

Overzicht kosten en tijden

Gratis trouwen

*Voor een kosteloze huwelijksvoltrekking komen slechts die paren in aanmerking waarvan tenminste één van de partners is ingeschreven in de basisregistratie personen van de gemeente Arnhem. De wachttijd voor een kosteloze huwelijksvoltrekking op dinsdag om 9.00 uur of 9.15 uur bedraagt +/- 6 maanden.

Voor een betaalde huwelijksvoltrekking in de trouwkamer komen slechts die paren in aanmerking waarvan tenminste één van de partners is ingeschreven in de basisregistratie personen van de gemeente Arnhem.

Meer informatie trouwen gemeente Arnhem

Koningstraat 38
6811 DG  Arnhem

Tel: 0900 – 1809

Website www.arnhem.nl

 

Trouwlocaties Arnhem

Trouwzaal van het Stadhuis

De grote zaal bevindt zich in het Stadhuis. Dit is een monumentaal gebouw, met veel architectonische bijzonderheden.
Trouwkamer

De Trouwkamer is een sfeervolle ruimte in het Stadhuis. Kiest u voor een eenvoudige plechtigheid, met vier getuigen en eventuele kinderen?
Dan is de Trouwkamer een geschikte ruimte.

Scheepenzaal in het Maarten van Rossumhuis

BruidsmodeBruidsmode

Arnhem kent veel bruidsmode zaken in de regio zoals we hier al aangeven is 1 ervan Assepoester bruids en feestkleding. maar er zijn nog meer bruidsmodezaken waar jij je trouwjurk kan vinden.

trouwpakTrouwkostuums

Als je door de leuke winkelstraten van Arnhem loopt kom je nogal wat herenmodezaken tegen, zoals Setpoint, waar ze een mooie collectie trouwkostuums hebben. Maar we hebben er nog ´n aantal gevonden waar de bruidegom zeker kan slagen voor een trouwpak.

GelegenheidskledingGelegenheidskleding

Ben je op zoek naar leuke gelegenheidskleding in de regio arnhem, zal hier je zoektocht zeker slagen. Arnhem heeft tal van leuke aanbieders voor feestelijke kleding zoals Assepoester feestkleding, een trendsetter in Arnhem.

Bruidsmake-upBruidsmake-up

We kwamen nogal wat visagisten in Arnhem tegen, die je bruidsmake up en bruidskapsels verzorgen.

BruidstaartenBruidstaarten

We hebben diverse gespecialiseerde bedrijven in Arnhem voor bruidstaarten en cake cups. O.a tasty cakes wat de lekkerste bruidstaarten maakt. maar we hebben nog meer aanbieders in deze regio.

CateringCatering en Partyservice

Ben je op zoek naar een cateringbedrijf voor je bruiloft, of een partyservice bedrijf in Arnhem. we hebben de beste voor je uitgezocht.

TrouwringenTrouwringen

Trouwringen en edelsmeden vinden in Arnhem. Je komt enkele winkeliers tegen in de winkelstraat, maar hier hebben we nog wat leuke adressen gevonden voor trouwringen.,

TrouwfotograafBruidsfotografen

Als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf zul je deze zeker vinden in Arnhem. We hebben de fotografen voor je bruidsreportage makkelijk op 1 pagina staan.

TrouwautoTrouwauto

Trouwvervoer is er te kust en te keur in de regio Arnhem, of je nu een Limo zoeket, of een Daimler Old timer. We hebben ´n pagina vol trouwvervoer in Arnhem.

TrouwlocatiesTrouwlocaties

Arnhem heeft tal van historische en bijzondere gebouwen die benoemd zijn tot trouwlocatie. Hier vindt je zeker een locatie tussen.

FeestlocatiesFeestlocaties

Arnhem kent tal van leuke feestlocaties, en gezellige oude gebouwen, of nieuwe locaties waar je je trouwfeest kan vieren.

BruidssuiteBruidssuite

Hotels en mooie locaties voor je huwelijksnacht, waar je heerlijk kunt vertoeven.

FeestlocatiesFeestlocaties

Arnhem kent tal van leuke feestlocaties, en gezellige oude gebouwen, of nieuwe locaties waar je je trouwfeest kan vieren.

VideograafVideograaf trouwfilm

Op je bruiloft kan je haast niet meer zonder een videograaf voor een trouwfilm. Ook in Arnhem hebben we de beste videografen gevonden