Trouwambtenaar Babs inhuren

Trouwambtenaar babs

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor een eigen zelfstandig trouwabtenaar (Babs) in te huren om de reden dat ze zo een eigen tintje aan hun huwelijk willen geven. Een Babs is (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Een trouwabtenaar van het stadhuis is vaak gebonden aan een strikte tijd, waarop er weinig afgeweken kan worden van een standaard tekst. Plus weet je vaak niet van te voren welke trouwambtenaar je krijgt. Met het inhuren van een eigen Babs weet je ruim van te voren met welke persoon je te maken hebt, en of deze past bij jullie, heeft hij of zij de gepaste humor die jullie zoeken of juist niet. Een zelfstandig trouwambtenaar kan alle tijd nemen voor jullie en heeft ruimte genoeg om aan jullie wensen te voldoen, echt maatwerk dus! Een zelfstandig trouwambtenaar besteedt meer tijd aan jullie, waardoor je de ruimte hebt een persoonlijke band op te bouwen. Jullie trouwceremonie wordt dus niet bepaald door een totaal onbekende. Jullie zelfgekozen trouwambtenaar zal meer tijd steken in wat jullie leuk vinden en wat jullie wel of niet terug willen horen in jullie trouwceremonie. Ook een groot voordeel van een Babs is dat jullie zo je eigen trouwlocatie kunnen bepalen, en het tipstip waarop jullie willen trouwen. Denk hierbij aan een mooie buitenlocatie, standlocatie, of de feestzaal.

Voordelen van de BABS

Als je een gemeentelijke trouwambtenaar toegewezen krijgt via de gemeente, of er een mag uitzoeken, heb je vaak pas 2 tot 3 weken voor je bruiloft contact. Om dan nog iets anders te gaan regelen, ben je vaak te laat.
Het voordeel van een zelfstandig trouwambtenaar ( BABS), deze heb je zelf ruim van te voren een gesprekje mee, en je merkt al snel genoeg of er een klik is. Zoniet heb je nog tijd genoeg om een andere BABS te zoeken.

Tips

Jullie willen graag trouwen 's avonds om 20.00 met alle bruiloftsgasten erbij?
Dit kan dan mooi in jullie eigen feestlocatie!!!
Alle gasten zijn dan aanwezig, en hierna kunnen jullie het speciale moment kiezen van meteen een openingsdans, of een prachtige champagnetoren met alle gasten eromheen.
Zo zal het een trouwceremonie zijn om nooit te vergeten.

Babs een familielid of vriend?

Je kunt ook een familielid of vriend voor één dag aanstellen als Babs. Hiervoor moet je wel een aanvraag indienen bij het gemeentehuis, en er gaat wel een procedure aan vooraf. Maar mogelijk is het zeker!

Kortom een persoonlijk trouwambtenaar zal jullie volop tips en suggesties kunnen geven om jullie trouwceremonie helemaal naar jullie wensen in te delen.

Enkele trouwambtenaren BABS in Nederland

 

Ria Kuipers-Andrea

Beëdigd trouwambtenaar in Zuid Holland. Naast de huwelijken voor “de”gemeente is ze zeer regelmatig in Italie te vinden. Ze doet daar trouwceremonies met Liefde, Humor en Plezier.
In overleg met het bruidspaar maakt ze er graag een feestje van. Ieder bruidspaar is uniek , met een eigen verhaal. Ook kinderen worden bij de ceremonie betrokken.

Janita Blanken van den Berg

Op zoek naar een enthousiaste en stijlvolle trouwambtenaar?
Als stralend bruidspaar willen jullie een speciale en persoonlijke trouwceremonie op de perfecte locatie! Het ja-woord is een uniek moment in een mensenleven en Janita vindt het fantastisch dat ze daar zo'n mooie rol in mag spelen

Huwelijksambtenaar Linda

Is speciaal trouwen iets voor u? Vergeet dan ook de keuze voor een persoonlijke huwelijksambtenaar niet. Een goede band met de trouwambtenaar zorgt ervoor dat hij of zij van uw wens om speciaal te trouwen af weet. Als trouwambtenaar zorg ik, Linda Deitmers, ervoor dat uw trouwceremonie persoonlijk en speciaal wordt. Om u als stel beter te leren kennen, kom ik bij voorkeur bij u thuis langs om u beiden in een informele sfeer te leren kennen. Samen bespreken we uw wensen om de speciale trouwceremonie vorm te geven.

Mieketrouwt

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (B.A.B.S.) werk ik als “trouwambtenaar” voor diverse Gemeentes in West-Friesland (Noord-Holland). Te weten: Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stede Broec. maar als uw keuze op een locatie valt die niet officieel als trouwlocatie aangewezen is dan kan ik u daar ook in adviseren.
Tel: 06-20034233

Michaëla Halewijn-Oomen

Trouwen waar je maar wilt? Op een zelf gekozen of officiële gemeentelijke trouwlocatie? Hoe regel je dat? Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (Babs) kan ik jullie ceremonie op iedere locatie verzorgen.
tel. 06-24705119

Jolanda van de Geer-Everts

Sinds juli 2011 treed ze ook op als zelfstandig trouwambtenaar voor met name ceremoniële huwelijken in binnen- en buitenland. Speciaal voor bruidsparen die hun trouwdag anders ingevuld willen zien, zoals bijvoorbeeld trouwen in je eigen achtertuin, op het strand of op dat ene romantische plekje. Ieder huwelijk is en blijft uniek voor haar en ze vindt het zo mooi om gelukkige mensen te ontmoeten die deze belangrijke stap durven te nemen.
Telefoon: 06-25262782
E-mail: info@trouwambtenaar4all.nl

Harriët Bödicker-van den Bosch

Inmiddels heeft zij aan vele gemengde paren, herenparen, damesparen, oude(re) paren en (piep)jonge paren het Ja-woord gevraagd.
Ook als jullie in het buitenland willen trouwen of als de gemeente niet meewerkt qua locatie, speciale datum of tijdstip vult ze jullie huwelijksceremonie graag in zoals deze bij jullie past. Jullie unieke trouwdag op maat.
M. 06-51494738
harriet@julliehuwelijksambtenaar.nl