Tips voor je bruiloftsfeest een leuke feestavond

tips voor feestavond bruiloft

Bij veel gemeente en stadhuis mag er vaak geen rijst meer gestrooid worden. Denk hierbij aan weddingbubbles, of rozenblaadjes, staat erg leuk voor je foto's.

In plaatst van een receptieboek kun je ook een leuke vaas neerzetten waar de gasten hun naam op zetten, deze vaas wordt nadien geglazuurd, en hebben jullie altijd een leuke herinnering in huis staan. Zo zijn er nog tal van andere leuke alternatieve gastenboeken.

 

Tips Handjes schudden

Heb je veel gasten en wil je geen handjes schudden op je bruiloft, leg dan kaartjes op de tafel met de tekst. ( We vonden het erg fijn dat u bent geweest, maar handjes schudden doen we liever niet meer op het einde) De meeste gasten hebben hier het volste begrip voor.

Heeft u een bruiloft met gasten die muziek niet waarderen om geloofsredenen, begin dan pas met de muziek om 22.00 tot b.v. 1.00. Zet op uw trouwkaart de muziek begint om 22.00. Gasten die de muziek niet waarderen, zijn dan hiervan van te voren op de hoogte gesteld.

Stukjes en voordrachtjes

Probeer om de voordrachten en stukjes op de feestavond in te plannen in het begin van de avond.
Voor de bruid, wil je de rest van de avond lekker kunnen dansen, kun je na 22.00 een andere jurk aandoen.
Leg wegwerp fotocamera's op de tafels zodat de gasten ook spontaan leuke foto's kunnen maken.

Opening feestavond

Denk bij de opening van je feest aan een champagnebuffet, laat de band of Deejee hierbij een favoriet nummer van jullie spelen. En vraag alle mensen om de champagnetoren te staan, gebruik hierbij wat licht vuurwerk, je partycentrum kan je hier vast meer over vertellen. Of serveer een drankje in de kleur van jullie bruiloftsstijl.

Vul je feest op met een vrolijke of een gekke animatie acts.

Laat iemand gewoon tussen de gasten lopen b.v een gekke ober of een schoenenpoetser in de zaal of in de hal bij binnenkomst levensechte standbeelden die de gasten laten schrikken.

Decoratie feestzaal

Een leuke versiertip voor de zaal, zet heliumballonnen in de vorm van harten met een lint op de tafel. Kan je ook zelf makkelijk doen. Kies een kleuren thema.

Afsluiting trouwfeest

Ter afsluiting van het feest laat een dreamflyer ofwel ufoballon in de lucht, dit is een grote lampion die langzaam de lucht in gaat en als een sterretje weer verdwijnt. Je kunt er ook meerdere nemen voor een nog mooier effect, het bruidspaar zal versteld staan. Ook een sfeervol kado voor het bruidspaar.

Deel