Kado voor bruidspaar

Je bent uitgenodigd op een bruiloft, wat zou je het gelukkige paar moeten geven? Overweeg een van deze top ideeën voor een kado voor het bruidspaar. Deze aanbevelingen kunnen worden afgestemd op de interesses van het paar.

1. Geld

Ja het is waar; hoewel het onpersoonlijk of oncreatief lijkt, is geld het belangrijkste huwelijksgeschenk. De meeste jonge koppels sparen voor iets groots, een huwelijksreis, , een auto, een meubelstuk of betalen nog steeds hun studieleningen terug.

Geld kan ook helpen om een ​​huwelijksreis te maken of om extra foto’s voor hun album te bestellen. Hoewel ze zeggen dat het onbeleefd is om geld te vragen, is het nooit onbeleefd om geld te geven. Als je nog steeds een persoonlijk cadeau wilt geven, combineer deze twee: bevestig geld aan een mooie fotolijst, een keukengadget, of een lange brief met daarin je wensen en advies voor hun huwelijk.

2. Een duur item uit hun register

Vaak zijn de duurdere items in het register van een paar droomhuwelijkscadeaus waarvan ze denken dat ze ze niet gaan krijgen. Of je nu rijk genoeg bent om een ​​dergelijk huwelijkscadeau alleen te kopen, of je organiseert andere gasten om alles in te zetten, je zult dromen laten uitkomen. En ja, sommige koppels dromen ervan om high-end keukenapparatuur of luxe stofzuigers te bezitten.

3. Een huwelijksnacht

Een luxe hotelkamer voor hun eerste nacht als getrouwd stel
Begin het huwelijk goed door hen een avond te laten herinneren voordat ze op pad gaan voor hun huwelijksreis.

Neem contact op met de moeder van de bruid of de ceremoniemeester om ervoor te zorgen dat er nog geen reserveringen zijn gemaakt en geef je cadeau vroeg, zodat ze het in hun plannen kunnen opnemen. Als je het stel goed kent, wees dan brutaal door mijn beste tips voor succes in de huwelijksnacht uit te printen . Als de kamer al in orde is, overweeg dan om het hotel te bellen en een paarmassage of andere ontspannende spa behandelingen te regelen.

4. Een huwelijksgeschenk om de tand des tijds te doorstaan

Of het nu gaat om een ​​fles whisky of goede wijn met instructies om te openen voor hun tiende verjaardag, een prachtige vaas of kunstwerk, geef een cadeau waarop het paar liefdevol naar zal kijken en zeggen: “Onze vriend Jan gaf ons dit voor onze bruiloft.”

5. Maak hun huwelijksreis extra mooi

Als je ooit op de plaats bent geweest waar het paar op huwelijksreis gaat, gebruik die kennis dan om een ​​cadeaubon voor je favoriete lokale restaurant te krijgen. Je zou ook je vliegtickets kunnen upgraden naar de eerste klas, een camera kunnen geven waarmee ze geweldige foto’s kunnen maken, of ze wat geld geven weggestopt in een gids van het gebied. Als het paar openstaat voor avontuur, overweeg dan een dagtocht te boeken met een lokale reisgroep. Welk stel zou niet graag de dag doorbrengen met snorkelen met zeeschildpadden of crossen door de jungle?

Namen en zo

Geef eens een origineel huwelijkskado: een design naambord met de “nieuwe”naam

Belevenissen

Heb je een bruiloft, maar heb je geen ideeën voor een leuk huwelijkscadeau? Belevenissen.nl geeft je graag originele tips en ideeën voor trouwcadeaus om het bruidspaar te verrassen!