Dessert buffet-tafel

De desserttafel vol met lekkers

De Dessert Table is de nieuwste trend in Amerika. Het concept is bedacht door Amy Atlas. Ze ontwierp één van haar laatste Dessert Tables voor het dochtertje van Brooke Shields!
Er zijn al bedrijven die dit opgepakt hebben, en zeg nou zelf (Het oog wil ook wat). Een fantastische dessert tafel, vol met zoetigheden, in de mooiste kleuren, en variaties. Op de dessert tafel pronken de mooiste taarten, chocolades, spekken en snoepsoorten opgemaakt op een wonderlijk gedecoreerde tafel, het is net het sprookjeshuis van hans en grietje. In Amerika is geen feest meer denkbaar zonder deze Dessert tables, en iedereen praat over Amy Atlas. Maar bij de Turkse en Marokkaanse bruiloften pronkt al eeuwen een tafel vol met zoetigheden, die opgemaakt zijn op de mooiste zilveren schalen, pronkende theekannen, en de mooiste kandelaars en decoratie. Misschien is het daar dan toch een beetje van afgekeken. Wil je nu zelf ook zo’n prachtige dessert tafel op je bruiloft, kun je zelf ook aan de gang gaan.Wat staat er allemaal op een dessert tafel.

Alles wat zoet is zoals: Mash mellows, Chocoladecake, Taarten, Cake-cups, popcorn, lolly’s, ijs, fruitsnoep, geglazuurde appels, bon-bons. wat je je maar aan lekkers kan voorstellen. Maar het geheim is de opmaak van de tafel, de decoratie. Ook cupcakes staan erg leuk op een dessert tafel Je kunt de tafel in een gemengde kleur maken, maar het mooist is toch wel in één kleur. Zie het als een etalage van een onwerkelijke snoepwinkel, die je alleen in een film ziet, zoals de snoepfabriek. Wil je alleen een Marokkaanse bruiloftenmaak dan een tafel met de allerlekkerste snoepjes.Wanneer gebruik ik de dessert tafel.

Denk aan de binnenkomst van het huwelijksfeest, normaal is het koffie met gebak, laat het gebak weg, en laat de bruiloftsgasten heerlijk snoepen van de aangeboden lekkernijen. Of schenk bij binnenkomst een heerlijk glaasje champagne. Je kunt ook een dessert buffet maken na het diner, doe het dan met taart en ijs. Maar ook op de feestavond zelf, kun je een opening maken van de dessert tafel. Wat je er aan lekkers oplegt is helemaal aan jullie. Je kunt het ook combineren met een cocktail uurtje, schenk de mooiste kleurigste cocktails in, en presenteer er de lekkerste zoetigheden bij. Ieder bruidspaar kan ook zelf met een beetje inspiratie zo’n prachtige tafel maken voor hun bruiloft. Pas de kleur en stijl aan aan jullie bruiloft.

Dessert-snoeptafel-bruiloft.

Zo mooi kan een desserttafel zijn

dessert-tafel-roze

Zo eenvoudig maar een echte blikvanger