Snoef en dessert buffet bruiloft

Een snoep buffet voor bruiloft maken

Dus je denkt eraan om een ​​snoepbuffet op je bruiloft te hebben. Ze zijn niet alleen erg leuk om naar te kijken en een fantastisch focuspunt te maken, maar het snoepje is ook een geweldig huwelijksbedankje voor je gasten! Zet de tafel aan het einde van de grote dag neer en zo kunnen je gasten een doosje vol scheppen met lekkers om mee te nemen naar huis. Een droom die werkelijkheid wordt voor de zoetekauwen onder ons.
Bij het opzetten van een snoep buffet gaat er wel iets meer tijd inzitten dan alleen het snoep kopen.Het opzetten van een snoepbuffet lijkt een eenvoudig genoeg project, toch? Er is eigenlijk een beetje meer voor nodig bij deze taak dan je zou denken! Wat je moet weten en overwegen om het perfecte snoepbuffet te plannen waar je gasten van kunnen genieten.
Alles wat u nodig heeft voor uw snoepbuffet: snoepKleurrijk snoepbuffet

Het kiezen van een kleurschema voor je buffet moet eenvoudig zijn. Geef gewoon het gevoel van je bruiloft weer is dit sweet pinky, of baby blue of lekker rainbow! Denk aan het algehele uiterlijk van je bruiloft en houd rekening met je algehele kleurenschema. Tenzij je niet echt om het uiterlijk van het snoepbuffet geeft, en het is gewoon gebaseerd op smaak, wil je waarschijnlijk een kleurenschema selecteren dat bij elkaar past. Een enkele kleur of een combinatie van twee of drie kleuren is het beste om het ook goed te laten ogen.
Allereerst: je hebt beslist veel snoep nodig! Er zijn veel verschillende dingen die je moet overwegen als het gaat om het kiezen van snoep voor je snoepbuffet, beslissen waar je het wilt kopen en berekenen hoeveel je nodig hebt.

Snoef en dessert buffet bruiloft

Maten en vormen

Het is belangrijk om na te denken over de grootte van de snoepjes die je in je snoepbuffet zult gebruiken. Van kleinere snoepjes zul je meer nodig hebben om een ​​pot of een zakje te vullen. Snoep van grotere omvang, zoals spekken, zullen helpen om potten sneller te vullen. Soms kan de grootte van het snoepje echter ook de kosten beïnvloeden.

kosten

Bepaalde snoepjes kunnen meer kosten dan andere, afhankelijk van ingrediënten, merk of maat. Kijk naar grote zakken snoep die ergens in de aanbieding zijn per kilo zak, zoals toffee, of kijk eens bij de Actionshop naar aanbiedingen. Heb je iemand die een pasje heeft van de Makro of Sligro, dan kun je daar ook goed op besparen.

Populariteit

We weten allemaal dat sommige snoepjes meer populair zijn dan andere en daarom misschien sneller op zijn. Je kunt ervoor kiezen om extra’s bij de hand te hebben, maar je kunt ook een briefje bij het buffet leggen, om zoveel mogelijk verschillende soorten te scheppen.

Soorten snoep

Heb je een bruiloft in vintage stijl, is het leuk om nostalgisch oud Hollands snoep te gebruiken, denk aan wijnballen, zuurstokken, nougat, chocolade repen met nostalgische opdruk. Maar ook voor een meer modern huwelijk zijn aangepaste gedrukte snoepjes met jullie foto of monogram erop zoals met gepersonaliseerde M & Ms. Ze hebben zelfs een geweldige pagina met inspiratie en andere info die je nodig hebt om je snoepbuffet samen te stellen. Een ander leuk item om erbij te zetten is een suikerspin machine, waar je gasten zelf een suikerspin maken. En vooral wat je niet vergeet is DROP, zeker voor een winterhuwelijk, met honingdrop, kruisdrop, en zachte menthol en salmiak drop. Om volume te maken kies je het beste voor spekken en marsmellow, maar koekjes en zeker zelfgemaakt, zijn een perfecte toevoeging voor je snoepbuffet. En wat dacht je van Popcorn? je kunt een popcornmachine bij het snoepbuffet plaatsen.

Hoeveel snoep heb je nodig

Een goede vuistregel voor je snoepbuffet is om een ​​bepaalde hoeveelheid snoep per gast toe te staan. Ongeveer een derde tot een half pond per gast of 1 pond voor elke 2 3 gasten.

Een andere manier om te bepalen hoeveel snoep je nodig hebt, is door de potten te bekijken die je gaat gebruiken en vervolgens het juiste aantal snoep te kopen om je potten te vullen. Let er ook op dat je niet te grote zakken hebt, beter om de zakjes die je koop kleiner te houden.

Alles wat je nodig hebt voor je snoepbuffet:

Het kiezen van schattige potten en vazen is de sleutel in het creëren van een aantrekkelijk snoepbuffet.
Je wilt je snoepbakken kiezen om het meest optimale en mooi uitziende snoepbuffet te maken. Je kunt vrijwel overal potten kopen voor je snoepbuffet. Hoogstwaarschijnlijk wil je glazen potten kiezen zodat je gasten het soort snoep kunnen zien, maar ook om te pronken met de mooie kleuren. Kies ook voor verschillende grootten en vormen om meer visuele interesse toe te voegen. Je hoeft echt niet veel aan glazen potten uit te geven, loop eens een kringloop binnen, en je een verscheidenheid aan prachtige glazen vazen, viskommen, en meer. En uiteraard bij de actionshop koop je voor weinig geld prachtige glazen items.

scheppen of tangen

Zorg ervoor dat je het juiste keukengerei hebt om je gasten te helpen het snoep te scheppen..
Vervolgens wil je ervoor zorgen dat je de dingen hygiënisch en veilig houdt voor je gasten. Je wilt niet dat iedereen direct met zijn handen in je snoeppotten zit! Daarom moet je ervoor zorgen dat je je gasten de juiste gereedschappen geeft om hun snoep te scheppen Je er zult waarschijnlijk een paar nodig hebben, zodat meerdere mensen tegelijkertijd hun keuzes kunnen maken.

De verpakking

Bepaal wat voor soort verpakking je wilt gebruiken voor je snoepbuffet. Je kunt er normale kleine plastic of papieren zakjes bij leggen, niks mis mee, maar wil je het meer persoonlijk of leuker? Denk dan aan iets met jullie namen, foto, of monogram op de verpakking. Dit kan een papieren puntzak zijn, een kartonnen snoepdoosje, of zelfs een klein zinken emmertje. Je kunt ook linten of extra decoratieve details erbij leggen om de zakken te sluiten.

De kosten

Zoals met alle aspecten van je grote dag, wil je de kosten in gedachten houden. Hier zijn enkele geweldige tips om je uitgaven in toom te houden met betrekking tot je snoepbuffet

Combineer items met potten op maat.

  • Koop minder duur snoep om grotere potten te vullen en duurdere snoepjes in kleinere potten.
  • Gebruik andere items dan snoep. Overweeg alles van marshmallows, pretzels, noten, koekjes en meer om toe te voegen aan je snoepbuffet
  • Bestel in bulk. Grotere formaten snoepverpakking zijn meestal goedkoper
  • Koop na feestdagen. Je kunt echt geweldige deals krijgen voor snoep direct na de grote feestdagen zoals Valentijnsdag, Pasen en kerst.
  • Kies kleinere verpakkingen. Als je de hoeveelheid snoep wilt verminderen die je nodig hebt, bied dan minder snoepjes per gast aan. Kies kleinere zakken of dozen om overbelasting te ontmoedigen.
  • Vul de vazen eerst op met bijvoorbeeld dropveters op de bodem.

snoepbar

Wie is geen snoepkont?