Bijzondere bruidstaart

Trends in bruidstaarten

Bruidstaarten van NU zijn niet alleen wit of crèmekleurig. Taarten in opvallende kleuren zoals fel roze, mintgroen, paars, of sinaasappel-oranje worden helemaal aangepast aan het kleuren thema van de bruiloft. Als tegenhanger maken de klassieke kleuren wit en ivoor hun comeback.
Deze moderne, frisse taarten zijn een streling voor het oog. In het verlengde van de zwart/wit bruidstaarten ligt een geheel witte of zwarte basis met een accent bestaande uit één contrasterende kleur. Of wat denk je van een speciaal voor jou gemaakte lievelingskleur, die ook nog eens afgestemd is op jouw kleur bruidsjurk. Voor een luxueus gevoel kun je de taart ook laten bekleden met grote juwelen, parels, en mooie edelstenen. Zo weet je in ieder geval dat de bruidstaart het stralende middelpunt is.Seizoen bruidstaart

Helemaal hip is om je taart aan te passen aan het seizoen. Een lente bruid gaat voor pastel kleuren, eetbare viooltjes, of een luchtige aardbeien vulling. Een zomers huwelijk vraagt om een taart met exotische bloemen, passievruchten of zeesterren bij een strandhuwelijk. Een echte herfsttaart kun bestaan uit hazelnoten, tiramisu, en als decoratie donkere rozen. Voor de winter is het een leuk idee de bruidstaart in de vorm van een ijstaart te presenteren, met veel suikerpoeder en glinsterende taartconfetti.

Naked bruidstaarten donuts bruidstaarten

2020 laat een hele serie andere taarten zien als we gewend zijn. Opgestapelde donuts, taarten zonder glazuur, eetbare bloemen. De standaard witte glazuurtaart maakt plaats voor deze!

Donuts bruidstaart

De Naked bruidstaarten zijn een trend en zeker voor 2020

Naakte bruidstaarten

Deze naked bruidstaarten zijn prachtig en lekker, dit word de grote trend voor bruidstaarten.