Trends bruidstaarten

5 populaire bruidstaarten trends

Als je een bruiloft plant, heb je waarschijnlijk veel ideeën en dingen voor je grote dag, maar hoe zit het met je bruidstaart?
Wanneer er zoveel ideeën en Pinterest-afbeeldingen zijn om door te spitten, kan het moeilijk zijn om te beslissen wat je wilt en om een bepaald ontwerp te kiezen. We hebben de 5 trends in bruidstaarten die bijzonder populair zijn.Milieuvriendelijk

Veel mensen worden zich steeds bewuster van hun omgeving en de impact van hun acties op de wereld om hen heen. Dit is terug te zien in de beslissingen die paren nemen voor hun bruiloft en de bruidstaart zelf. In plaats van bloemen buiten het seizoen, kiezen paren voor seizoensbloemen van lokale bedrijven en gebruiken ze zelfs wilde of gedroogde bloemen als unieke decoraties voor hun boeket en bruidstaart.
De wens om een vegan vriendelijke cake te hebben groeit gestaag.

Vegan bruidstaart

Metallics

Er lijkt geen gebrek te zijn aan de sprankelende wereld van de metallics, en de laatste jaren is rosé goud de voorloper geweest. Desondanks zal deze trend meer dan waarschijnlijk een voortzetting van goud, zilver en koper zien, omdat ze zo mooi passen in bruiloft decoraties en cakedecoraties. Afwisselend lagen van bladgoud, zilver geschilderde stencils of koperkleurig lint voegen allemaal prachtige hits van metaal toe om je cake laten knallen.

Trends metallic bruidstaarten

Echte bloemen op je bruidstaart

Zachte, bloedrode bloemen op een blush roze of perzik cake is erg mooi en romantisch. Veel paren gaan echter voor een meer bizarre aanpak door gedurfde en zelfs meer aardse tonen te kiezen. Diep rood, paars, geel en zelfs zwart zijn kleuren die net zo levensvatbaar zijn als traditioneel wit of ivoor. En een bloemenzee van echte bloemen op je bruidstaart is vaak goedkoper als suikerbloemen, dus wat let je!

Trends bruidstaart verse bloemen

Verschillende smaken

Mensen willen vaak voor elke laag verschillende smaken kunnen hebben, dit zorgt meteen voor afwisseling voor je gasten en dat betekent dat je het beste van alles kunt krijgen. Het hebben van verschillende gearomatiseerde lagen opent onmiddellijk de mogelijkheid voor tal van smaakcombinaties zoals citroen en vlierbloesem, aardbeikwark en mojito zullen je gasten zeker aan het praten krijgen.

Trends bruidstaarten verschillende smaken

Word persoonlijk

Je taart is het perfecte canvas om jezelf uit te drukken. Door te experimenteren met texturen en verschillende technieken voor het versieren van taarten, kun je de bruidstaart nog meer personaliseren en hem zo individueel maken als je zelf wilt. Gepersonaliseerde cake toppers zijn een goedkope manier om persoonlijkheid toe te voegen en met de hand geschilderde illustraties kunnen belangrijke gebeurtenissen of scènes uit je leven weergeven. De enige limiet is je verbeelding!Zoals het is, zijn dit slechts trends. Je kunt een aantal van de bovenstaande suggesties meenemen, maar uiteindelijk gaat het om wat je bruiloft en je bruidstaart zeggen over jullie.
Of je nu voor een traditionele witte bruidstaart gaat, een Naked taart, of een bruidstaart van Donuts. Als de bruidstaart maar lekker en bijzonder is.