bruidstaart koekjes merinque

Wat voor leuke dingen doe je met Meringue

Bedekt met fijne bloemen, golvende ruches en satijnen afwerking. Een prachtige bruidstaart, bedekt van boven naar beneden in sneeuw-witte meringue.Puur en magische, meringue (Macaron)is een beetje als de liefde zelf. Maar in tegenstelling tot de liefde, is meringue gemakkelijk te maken. Het is gemaakt van niets anders dan eiwitten, suiker, en een vleugje room. Een mengsel dat, wanneer het geklopt is, uitbreidt naar een dik wit schuim met meer dan drie keer het oorspronkelijke volume. Dit komt door de eiwitten in de eiwitten, die gescheiden zijn, als ze worden geklopt, in kleine belletjes de lucht vasthouden.

Meringue neemt alle smaken mooi aan omdat er geen boter of andere vetten in meringue zitten, Omdat meringue kleurloos is, kan er zelfs de donkerste chocolade en de lichtste vanille doorgemengd worden. En het leent zich tot speelse, sculpturale decoraties. Meringue is een leuke, veelzijdige traktatie om mee te werken. Het heeft een zijdezachte, bijna pluizig, textuur, en je maakt er mooie zachte fluweelachtige ontwerpen mee. Bovenop Van een prachtige bruidstaart tot alleenstaande koekjes in verschillende kleuren mooi versierd met de mooiste decoraties naar wens.

Merinque koekjes

Merinque koekjes in leuke kleuren zet deze prachtige koekjes op tafel i.p.v bruidsgebak een leuke decoratie en erg lekker. Een bruidstaart gemaakt van merinque zo mooi kan een simpele taart zijn.

itte merinque bruidstaartMacarons als decoratie

Een prachtige witte traditionele bruidstaart, hoe romantisch kan een bruidstaart zijn. De witte taart versierd met Macarons uw gasten zullen versteld staan.

Er is een Macaron-winkel geopend in Amsterdam. Poptasi Pastry is de eerste echte Macaronwinkel in Nederland en is te vinden in hartje Amsterdam. Lees meer

Leuke tips om merinque te maken in de magnetron

  • Neem 1 eiwit en 300 gram poedersuiker.
  • Kneed dit tot een vaste bol, daarna kleine bolletjes ten grote van een knikker.
  • Plaats er 4 op een stukje keukenrol, en stop ze ong, 45 seconde in de magnetron op 900 watt.
  • De ene magnetron scheelt in temperatuur van de andere, dus even zelf testen misschien iets langer of korter.
  • Zo maak je in een paar minuten tijd heerlijke macarons, in de kleur die je wenst.