bruidsboeket met tulpen

Tulpen als bruidsboeket en decoratie

Ik hou van tulpen in een bruidsboeket!
“Hup Holland hup!” waar we het meest dankbaar voor zijn de tulpen! Hoewel Tulpen niet hun oorsprong hebben in Nederland, de Nederlanders zijn verantwoordelijk voor de rage in de jaren 1600 bekend als Tulip Mania, toen de wereld voor het eerst werd geïntroduceerd door deze prachtige bloemen!Tulpen zijn zeer geschikt voor bruiloften, ze kunnen worden gebruikt voor elk thema, of het nu stijlvol, modern, casual of vintage is. Ze zijn verkrijgbaar in een waaier van kleuren, meestal wit, roze, geel, paars en rood. En het andere grote voordeel over hen, ze zijn jaarrond! (Houd er wel rekening mee dat sommige soorten seizoensgebonden zijn.)

Tulpen zien er geweldig uit en hebben echt de ‘wow’ factor. Om een mooi effect te creëren met tulpen is het het mooiste gebruik te maken van verschillende vazen in je locatie met bossen van tulpen. Ook geven tulpen in glazen vazen een super mooi effect. Je kunt ook een enkele tulp in een smal vaasje zetten. Ook een erg mooi effect is een vaas vol met takken zetten, en daar de tulpen in steken. Of het nu om een kerkversiering gaat, trouwlocatie, feestzaal, of alleen je bruidsboeket, tulpen geven altijd de juiste sfeer.

Let wel op Tulpen blijven groeien. Dus zorg ervoor dat je ze kort genoeg in de vaas zet. Of je houd juist van het effect van hangende tulpen.

Ook voor je bruidsboeket zijn tulpen geweldig. Je kan het combineren met andere voorjaarsbloemen zoals blauwe druifjes en narcissen, maar een boeket met enkel tulpen heet toch wel mijn voorkeur. Je kunt de stelen met mooie leuke linten vastbinden.

Ze zijn niet bijzonder moeilijk te bemachtigen, maar het is het beste om op voorhand te bestellen, vooral als je liever een bepaalde kleur hebt.

Dus, in de geest van de Nederlanders, “Kunnen deze bloemen vreugde brengen op jullie Speciale dag!”

Voorbeelden bruidsboeket met Tulpen